Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Συνελήφθησαν συνολικά (12) άτομα, σε περιοχές της Βοιωτίας, Εύβοιας & Φθιώτιδας για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν συνολικά (12) άτομα, σε περιοχές της Βοιωτίας, Εύβοιας & Φθιώτιδας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που διενεργούνται καθημερινά για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, από χθες (05-07-2017) το πρωί έως και σήμερα (06-07-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχές της Βοιωτίας, Εύβοιας & Φθιώτιδας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, συνολικά δώδεκα (12) άτομα, τα οποία κατηγορούνται για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στο Λεοντάρι Βοιωτίας, έξι (6) υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας από 21 έως και 30 ετών, διότι στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (140) γραμμάρια κάνναβης και ένας τρίφτης κάνναβης.

Επιπλέον, πέντε εκ των συλληφθέντων κατηγορούνται και για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών, καθώς όπως διαπιστώθηκε στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη Χώρα μας.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθησαν χθες το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 20 και 30 ετών, διότι στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητα κάνναβης, αυτοσχέδια τσιγάρα με κάνναβη, αναμεμειγμένα με καπνό, καθώς και μία σύριγγα που περιείχε διάλυμα ηρωίνης.

Από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, συνελήφθησαν χθες το βράδυ και σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχές της Χαλκίδας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 47 και 21 ετών, διότι στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης, καθώς και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Τέλος, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, συνελήφθησαν σήμερα μεταμεσονύχτιες ώρες στην Παραλία Ραχών Φθιώτιδας, ένας 24χρονος ημεδαπός & ένας 22χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διότι στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 3:00 μ.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Συνελήφθησαν συνολικά (12) άτομα, σε περιοχές της Βοιωτίας, Εύβοιας & Φθιώτιδας για ναρκωτικά �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery