Εξιχνιάσθηκε η ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε τον Μάιο του 2013 στην περιοχή Μαλακώντα Ερέτριας Ευβοίας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Εξιχνιάσθηκε η ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε τον Μάιο του 2013 στην περιοχή Μαλακώντα Ερέτριας Ευβοίας

Εξιχνιάσθηκε η ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε τον Μάιο του 2013, σε βάρος οδηγού επαγγελματικού οχήματος με είδη εμπορίας καπνού, στην περιοχή Μαλακώντα Ερέτριας Ευβοίας

Σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος (2) ημεδαπών, ένας εκ των οποίων είναι ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της Χώρας

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, στο πλαίσιο πολύμηνης και μεθοδικής έρευνας, εξιχνιάσθηκε η ένοπλη ληστεία σε βάρος ημεδαπού οδηγού Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητου, ιδιοκτησίας εταιρείας εμπορίας τσιγάρων & ειδών καπνού, η οποία διαπράχθηκε τον Μάιο του 2013, στην περιοχή Μαλακώντα Ερέτριας Ευβοίας.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, σε συνδυασμό με την συλλογή και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 41 ετών (ως φυσικός αυτουργός) και 31 ετών (ως άμεσος συνεργός) αντίστοιχα.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 02-05-2013, τέσσερις δράστες που φορούσαν κουκούλες τύπου full face και επέβαιναν σε δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, εγκλώβισαν το όχημα της εταιρείας και με την απειλή πιστολιών, που έφεραν δύο εξ αυτών, ανάγκασαν τον οδηγό του να αποβιβαστεί.

Ακολούθως δύο από τους δράστες επιβιβάστηκαν στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο της εταιρείας, το οποίο ήταν έμφορτο με (32.500) πακέτα τσιγάρων, ενώ οι άλλοι δύο επιβιβάστηκαν σε ένα από τα οχήματα, με τα οποία είχαν πετύχει τον εγκλωβισμό, διαφεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όπως προέκυψε τότε, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που εγκατέλειψαν οι δράστες στο σημείο της ληστείας, έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ είχε δηλωθεί η κλοπή του την 31-01-2013, στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας.

Επιπλέον, στο πλαίσιο των ευρείας κλίμακας ερευνών που διενεργήθηκαν την 02-05-2013, εντοπίστηκαν αργότερα:

•    τόσο το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο της εταιρείας, το οποίο οι δράστες είχαν κατακρημνίσει σε περιοχή των Φύλλων Χαλκίδας Ευβοίας, αφού προηγουμένως είχαν αφαιρέσει όλα τα πακέτα τσιγάρων από το εσωτερικό του,

•    όσο και το δεύτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο των δραστών, το οποίο εγκατέλειψαν σε  αγροτική περιοχή του Βασιλικού Ευβοίας και όπως προέκυψε έφερε ομοίως πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ είχε δηλωθεί η κλοπή του την 01-02-2013, επίσης στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας.

Σημειώνεται ότι ο 41χρονος είναι ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της Χώρας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των υπολοίπων δραστών της ένοπλης ληστείας.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages