Εξιχνιάσθηκαν (4) κλοπές & (1) απόπειρα κλοπής α, στην περιοχή της Θήβας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Εξιχνιάσθηκαν (4) κλοπές & (1) απόπειρα κλοπής α, στην περιοχή της Θήβας

Εξιχνιάσθηκαν (4) κλοπές & (1) απόπειρα κλοπής από διάφορα καταστήματα, στην περιοχή της Θήβας .
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 45χρονου ημεδαπού, ο οποίος βρίσκεται ήδη σε Κατάστημα Κράτησης της Χώρας, για διάπραξη ληστειών και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, εξιχνιάσθηκαν τέσσερις (4) κλοπές – διαρρήξεις & (1) απόπειρα κλοπής από διάφορα καταστήματα, οι οποίες διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 24-02-2017 έως και              11-03-2017, στην περιοχή της Θήβας.
Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, σε βάρος ενός 45χρονου ημεδαπού.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιολόγησης – αξιοποίησης όλων των στοιχείων και δεδομένων της προανακριτικής διαδικασίας, προέκυψε ότι ο δράστης, έχοντας πάντα τον ίδιο τρόπο δράσης (modus operandi), χρησιμοποιούσε πέτρες προκειμένου να καταφέρει να θραύσει τους υαλοπίνακες των καταστημάτων (κρεοπωλεία, κατάστημα ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, καθαριστήριο).

Η λεία του περιλάμβανε κυρίως χρηματικά ποσά, με ή χωρίς την ταυτόχρονη αφαίρεση των ταμειακών μηχανών, και διάφορα φύσεως έγγραφά των επιχειρήσεων, ενώ σε μία εκ των περιπτώσεων κλοπής – διάρρηξης καταστήματος κρεοπωλείου, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του, προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές στον υαλοπίνακα αυτού.

Σημειώνεται ότι ο 45χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές αρχές, για παρόμοιας φύσεως αδικήματα, ενώ πρόσφατα συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κολωνού και προφυλακίσθηκε σε Κατάστημα Κράτησης της Χώρας, για διάπραξη ληστειών κατ’ εξακολούθηση και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.
Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή του 45χρονου και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages