Κατασχέθηκαν (50) δενδρύλλια κάνναβης, πάνω από (3,5) κιλά κάνναβης - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Κατασχέθηκαν (50) δενδρύλλια κάνναβης, πάνω από (3,5) κιλά κάνναβης

(50) δενδρύλλια κάνναβης, πάνω από (3,5) κιλά κάνναβης και πλήρης εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, κατασχέθηκαν στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών

Συνελήφθησαν (3) ημεδαποί (δύο άνδρες και μία γυναίκα) κατηγορούμενοι για καλλιέργεια, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, παράβαση νομοθεσίας περί όπλων και του τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθη επιπλέον ένας ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών

Πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οικία στην ευρύτερη περιοχή των Δερβενοχωρίων Βοιωτίας και σε αγρόκτημα σε περιοχή της Αττικής 

Κατασχέθηκαν επίσης πιστόλι κρότου, κυνηγετικό όπλο, (3) ζυγαριές, σπόροι κάνναβης, περισσότερα από (9) κιλά αδασμολόγητου καπνού, ναρκωτικά δισκία κ.α.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθησαν χθες (07-07-2017) το μεσημέρι, στην ευρύτερη περιοχή των Δερβενοχωρίων Βοιωτίας, τρεις (3) ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 60χρονος, ένας 36χρονος και μία 53χρονη, κατηγορούμενοι για καλλιέργεια, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων και του τελωνειακού κώδικα.

Επιπλέον, συνελήφθη ένας 54χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας εντοπίστηκε αρχικά οικία στην ανωτέρω περιοχή, όπου διαμένουν οι τρεις πρώτοι συλληφθέντες.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, όπου εντοπίστηκε και ο 54χρονος, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

•    (7) νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (1.969) γραμμαρίων,
•    πιστόλι κρότου και (4) φυσίγγια κρότου,
•    κυνηγετικό όπλο και (113) κυνηγετικά φυσίγγια, διαφόρων τύπων,
•    (2) ζυγαριές και (7) ναρκωτικά δισκία,
•    (9) κιλά και (200) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού,
•    Μεγάλος αριθμός από σπόρους κάνναβης, αλλά και νάιλον συσκευασιών, πρόσφορες για την συσκευασία των ναρκωτικών.

Όπως προέκυψε από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα, οι ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης που βρέθηκαν στην οικία των 60χρονου, 53χρονης και 36χρονου, προέρχονταν από δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσαν σε αγρόκτημα σε περιοχή της Αττικής, τις οποίες ακολούθως απέκρυπταν στην οικία τους, με σκοπό την περεταίρω διακίνησή τους.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε χθες το απόγευμα στο ανωτέρω αγρόκτημα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:
 
•    (50) δενδρύλλια κάνναβης, μετά πλήρους ριζικού συστήματος, ύψους έως και (2) μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν,
•    (1.694) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
•    πλήρης εξοπλισμός για την καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης και ειδικότερα λάμπες, μετασχηματιστές, ροοστάτης, χρονοδιακόπτης, θερμόμετρο – υγρασιόμετρο, μπαλαντέζες κ.λ.π.,
•    σπόροι κάνναβης και πλαστική βάση ανάπτυξης σπόρων κάνναβης.
•    ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Επίσης, στην κατοχή του 54χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ενώ κατασχέθηκαν και πέντε κινητά τηλέφωνα από την κατοχή όλων των συλληφθέντων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Υπενθυμίζεται ότι προχθές (06-07-2017), συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή των Δερβενοχωρίων Βοιωτίας, 46χρονος ημεδαπός, ομοίως από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, στην οικία του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (15) δενδρύλλια κάνναβης, πάνω από (2) κιλά κάνναβης και (2) κυνηγετικά όπλα, εκ των οποίων το ένα διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένο (σχετικό το από 07-07-2017 Δελτίο Τύπου).

Οι έρευνες και οι επιχειρήσεις των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages