Συνέντευξη του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα στο ραδιοφωνικό σταθμό “Alpha 9,89” - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνέντευξη του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα στο ραδιοφωνικό σταθμό “Alpha 9,89”

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας παραχώρησε σήμερα, 7 Ιουλίου 2017, συνέντευξη στους δημοσιογράφους Δήμο Βερύκιο και Σπύρο Λάμπρου κατά τη διάρκεια εκπομπής στο ραδιοφωνικό σταθμό “Alpha 9,89”.

Ακολουθεί το κείμενο της συνέντευξης:

Δημοσιογράφος: Λοιπόν, πάμε στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη τον κύριο Νίκο Τόσκα. Και πάμε, καλή σας μέρα και νομίζω ότι είναι καλό να ξεκινήσουμε από το Κυπριακό. Σίγουρα έχετε άποψη για το συγκεκριμένο θέμα. Καλή σας μέρα κύριε Τόσκα.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Καλημέρα. Σας ακούω, δεν ξέρω γιατί, με πολύ μεγάλη δυσκολία. Αν άκουσα καλά για το Κυπριακό ρωτήσατε κύριε Λάμπρου.

Δημοσιογράφος: Ναι, έλεγα να αρχίσουμε λίγο διαφορετικά σήμερα που είναι και τελευταία εκπομπή.

Δημοσιογράφος: Μιλήσατε με τον Νίκο τον Κοτζιά;

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Όχι, δεν μίλησα με τον Νίκο τον Κοτζιά, γιατί προφανώς τέλειωσαν πρωινές ώρες και εγώ ήρθα πρωινές ώρες από το εξωτερικό, από τη Σύνοδο των Υπουργών Εσωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης  όπου συζητήσαμε άλλα θέματα.

Η εξέλιξη αυτή του Κυπριακού είναι αποτέλεσμα μιας τουρκικής στάσης, αδιάλλακτης θα έλεγα. Την έχουν σχολιάσει από το Υπουργείο Εξωτερικών, την έχει σχολιάσει ο Υπουργός Εξωτερικών ο κύριος Κοτζιάς. Ένα να πω: Ότι η Τουρκία ζήταγε 15 χρόνια χωρίς να πειράξει το καθεστώς εγγυήσεων και στρατιωτικής παρουσίας και μετά βλέπουμε. Όπως καταλαβαίνετε αυτό είναι κυρίαρχο θέμα, η στρατιωτική παρουσία και οι εγγυήσεις. Όλα τα άλλα, τα οικονομικά και το ποιος θα είναι δήμαρχος και το ποιος θα είναι υπουργός, μπροστά στα θέματα κυριαρχίας έρχονται δεύτερα, τρίτα ή πολύ μικρότερης προτεραιότητας.

Δημοσιογράφος: Ο Νίκος  Κοτζιάς  ανέβασε πριν λίγο ένα tweet που λέει δεν ήταν δυνατόν να γίνουν αποδεκτά παρεμβατικά δικαιώματα της Τουρκίας σε όλη τη Μεγαλόνησο. Το όνειρο και σχέδιο για λύση του Κυπριακού παραμένει  ζωντανό.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Ακριβώς. Παραμένει ζωντανό το όνειρο και πρέπει να παραμείνει ζωντανό. Δεν μπορεί να είναι η τελευταία χώρα της Ευρώπης η Κύπρος που είναι διαιρεμένη και κατεχόμενη από στρατεύματα άλλης χώρας.

Απαράδεκτες καταστάσεις, απαράδεκτες για τον ευρωπαϊκό πολιτισμό, για τον παγκόσμιο πολιτισμό και θα πρέπει επιτέλους η τουρκική πλευρά να καταλάβει ότι δεν μπορεί να επιβάλει τις απόψεις της πλέον στην εποχή που βρισκόμαστε, με τα στρατεύματα όπως έγινε το 1974, πέρα από κάθε διεθνές δίκαιο.

Δημοσιογράφος: Ωστόσο, δράττομαι της ευκαιρίας να σας πω ότι τον τελευταίο καιρό  διάφοροι παράγοντες και διαμεσολαβητές των διαμεσολαβητών  των βορειοευρωπαίων για το Κυπριακό που βρίσκονταν εδώ και είχαν επαφές με μεγαλοδημοσιογράφους, και  με παράγοντες, και στα διάφορα κλειστά τραπέζια που συζητούσαν, έδιναν την εικόνα ότι και ο Νίκος ο Κοτζιάς και εσείς όλοι του «Πράττω» που συμμετέχετε μέσα στην κυβέρνηση, είστε η σκληρή πλευρά και ότι δεν τους διευκολύνετε για να λυθεί το Κυπριακό. Σας το λέω γιατί κυκλοφορούν αυτά στα σαλόνια της Αθήνας.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Ναι, κύριε Βερύκιε δυστυχώς υπάρχουν  άνθρωποι, όχι Ευρωπαίοι, όχι ξένοι αλλά και μέσα σε αυτόν το τόπο που ίσως θα ήθελαν μια λύση όπως - όπως, άρπα  κόλλα, προκειμένου να δουλέψουν στη συνέχεια τα όποια χρηματοπιστωτικά, οικονομικά συμφέροντα τους.

Σε αυτό τον τόπο  η κυβέρνηση αυτή… Αλλά είδαμε ότι η συνεργασία με την Κυπριακή κυβέρνηση ήταν εξαιρετική που έχουν και τον κύριο λόγο αν θέλετε. Η κυρίαρχη άποψη λοιπόν ήταν ότι δεν μπορεί να έχεις τα στρατεύματα κατοχής πάνω στο σβέρκο σου και να συζητάς μετά για τα οικονομικά ή για το ποιος θα είναι δήμαρχος.

Δημοσιογράφος: Αποδέχεστε τον όρο «πατριωτική Αριστερά» όπως σας χαρακτηρίζουν αυτοί οι συγκεκριμένοι κύκλοι, που τους περιγράψατε και εσείς με μεγαλύτερη σαφήνεια από ότι αρχικά εγώ;

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Η Αριστερά, η πραγματική Αριστερά είναι πατριωτική κυρίαρχα, δηλαδή η αριστερή και όχι μόνο η αριστερή. Πατριώτες υπάρχουν σε όλες τις πολιτικές παρατάξεις. Είναι οι άνθρωποι που αγαπούν την πατρίδα τους, δεν είναι απέναντι, δεν είναι εναντίον της πατρίδας των άλλων ανθρώπων αλλά κύρια αγαπάμε τη δική μας πατρίδα, θέλουμε το καλό της και αυτό κρατούμε.

Και τι σημαίνει και πατριωτική Αριστερά: Σημαίνει ότι αγαπάμε την πατρίδα μας και θέλουμε και καλύτερες κοινωνικές συνθήκες, προσπαθούμε μέσα σε αυτό τον ορυμαγδό να δημιουργήσουμε καλύτερες κοινωνικές συνθήκες.

Δημοσιογράφος: Η πατριωτική Αριστερά είναι υπέρ των συνόρων ή υπέρ της κατάργησης των συνόρων;

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Κοιτάξτε, ό,τι πρόοδος έγινε παγκόσμια και ίσως στη διάρκεια της ιστορίας έγινε τουλάχιστον στη νεότερη ιστορία μέσα σε ένα πλαίσιο κρατικό που εκεί δημιουργήθηκαν οι δομές οι κατάλληλες, οι κοινωνικές δομές, για να θυμηθούμε τα χρόνια τα μεταπολεμικά στη διάρκεια του 20ου αιώνα.

Επομένως οι κρατικές δομές, μπορούν να δημιουργήσουν το κατάλληλο κοινωνικό κράτος, εκεί που δεν υπάρχουν κρατικές δομές και δεν υπάρχουν σύνορα. Είναι όπως βλέπετε στη Μέση Ανατολή σε κάποιες χώρες που έχουν διαλυθεί και εκεί δεν υπάρχουν σύνορα, εκεί δεν νομίζω να υπάρχει περιβάλλον ανθρώπινο με αυτή την κατάσταση που καταργήθηκαν τα σύνορα εκεί πέρα. Τώρα, τι θα γίνει σε 1000 χρόνια δεν ξέρω, αλλά αυτή τη στιγμή μέσα σε κρατικό πλαίσιο δημιουργούνται τα κοινωνικά κράτη.

Δημοσιογράφος: Χθες έμαθα ότι στο «Ελ. Βενιζέλος» εδώ μπήκε ένα μηχάνημα, ένας υπερκοριός που σαρώνει τα πάντα. Είναι αλήθεια; Για λεφτά είναι αυτό;

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Όχι, όχι. Δεν ξέρω σε τι αναφέρεστε, εμείς εκσυγχρονίζουμε συνέχεια τους μηχανισμούς ασφαλείας. Συνεργαζόμαστε με ευρωπαϊκές χώρες, με άλλες χώρες, προκειμένου να έχουμε την καλύτερη ασφάλεια και για τους δικούς μας πολίτες και για τους ξένους τουρίστες που ευτυχώς στη χώρα μας έρχονται σε πολύ μεγάλο αριθμό. Φέτος όπως είπε και ο Πρωθυπουργός μπορεί να φτάσουν και τα 30 εκατομμύρια, είναι η βάρια μας βιομηχανία.

Δημοσιογράφος: Το συζητήσατε και στη Σύνοδο αυτό που λέτε τώρα;
  
Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Το θέμα του τουρισμού;

Δημοσιογράφος: Όχι του τουρισμού, το θέμα του ελέγχου.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Θα σας πω τι συζητήσαμε στη Σύνοδο, αν θέλετε να πάμε σε αυτό το σκέλος. Στη Σύνοδο συζητήσαμε κύρια το μεγάλο πρόβλημα που έχει η Ιταλία με την μεγάλη είσοδο μεταναστών. Η Ιταλία βρίσκεται σε μια κατάσταση παρόμοια με αυτή που βρισκόμασταν εμείς το 2015 και το 2016.

Γύρω στους 5.000 άνθρωποι από τη Λιβύη, όχι Λίβυοι από τη Λιβύη, όχι μόνο Λίβυοι. Έρχονται στην Ιταλία και εν συνεχεία βέβαια κατευθύνονται οι περισσότεροι σε άλλες χώρες της κεντρικής Ευρώπης και αυτή τη στιγμή το μεγάλο πρόβλημα είναι το μεταναστευτικό στην Ιταλία.

Ευτυχώς εδώ οι ροές έχουν γίνει πολύ μικρές, το πρόβλημα όμως υπάρχει και βέβαια μπορεί να έχει επιπτώσεις σε όλη την Ευρώπη. Σε εμάς ευτυχώς δεν έχει και παίρνονται και τα μέτρα εκείνα που χρειάζονται ώστε να μην έχει.

Δημοσιογράφος:  Να σας ρωτήσω τώρα και μια ερώτηση από έναν ακροατή: Για την κόντρα, λέει, που πιθανότητα υπάρχει μεταξύ του κυρίου Τόσκα και των συνδικαλιστών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, σας κατηγόρησαν ότι πήγατε ας πούμε να δείτε τα παλιά αεροσκάφη που έχει η Πυροσβεστική. Οι άνθρωποι κινδυνεύουν και τόσα χρόνια -δεν αφορά μόνο σε εσάς αυτό αφορά και σε άλλους Υπουργούς- δεν αλλάξαμε αυτά τα αεροσκάφη και τώρα λένε γιατί τέτοια κόντρα με τους συνδικαλιστές; Υπάρχουν λεφτά;

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Οι συνδικαλιστές, αυτοί που μιλούν τώρα, το καλοκαίρι το θυμήθηκαν, καλό είναι να βοηθήσουν και αυτοί στη γενικότερη προσπάθεια. Να το πω λαϊκά, να πιάσουν και αυτοί καμιά μάνικα, να βοηθήσουν και να αφήσουν τις υψηλές κουβέντες.

Ξέρετε τα αεροπλάνα δεν παλιώσανε χθες. Δυστυχώς τόσες κυβερνήσεις σε χρυσές εποχές δεν φρόντισαν να τα αλλάξουν. Εμείς όμως, αυτή την εποχή αν θέλετε, ψάχνουμε ακόμα και αυτήν τη στιγμή που η κύριά μας προσπάθεια, η προσοχή μας, είναι στις φωτιές και στα άλλα προβλήματα. Ψάχνουμε να βρούμε διάφορα συστήματα πυρόσβεσης που υπάρχουν στον κόσμο.

Είχα χθες συνάντηση με την Γαλλίδα ομόλογό μου και με άλλους, όπως τον Κροάτη ομόλογό μου, αναφέρομαι στον Κροάτη που έχουν μεγάλο πυροσβεστικό στόλο, μεγάλο στόλο αεροσκαφών, όπως και η Γαλλία όπως και η Ισπανία. Αλλά πρέπει κάτι να γίνει, γιατί τα πυροσβεστικά αεροπλάνα έχουν παλιώσει σε όλο τον κόσμο και πρέπει κάτι να γίνει σε ευρωπαϊκό επίπεδο και κύρια σε επίπεδο νοτίων χωρών.

Δημοσιογράφος: Οι βορειοευρωπαίοι που έρχονται το καλοκαίρι στην Ελλάδα, που τους προσφέρουμε οικονομικά πακέτα, τον ήλιο μας, τη θάλασσά μας, τη διαμονή, τα πάντα δεν θα πρέπει και αυτοί να συμβάλλουν στο να υπάρξει στο νότιο τμήμα της Ευρώπης ένας κοινός αξιόμαχος στόλος Πυροσβεστικών Μέσων;

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Ξέρετε ότι στην Ευρωπαϊκή Ένωση όλοι μιλούν για τα κοινά συμφέροντα, αλλά δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις ο καθένας επιδιώκει τα δικά του. Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια αυτή τη στιγμή για συνεργασία, υπάρχει τέτοιο επίπεδο και βούληση και φυσικά και με την Κύπρο αλλά και με άλλες χώρες όπως με το Ισραήλ εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Θα πρέπει τα επόμενα χρόνια να υπάρξει -εγώ πιστεύω- ένα κοινός στόλος όχι σε ένα σημείο, σε διαφορετικά σημεία του νότου, όπως για παράδειγμα με τον στόλο των αεροσκαφών των AWACKS στο ΝΑΤΟ, κάτι αντίστοιχο για τα πυροσβεστικά αεροπλάνα. Γιατί και τα κλιματολογικά δεδομένα αλλάζουν επί το δυσμενέστερο και δεν μπορεί μία μόνο χώρα να ξοδεύει τεράστια ποσά. Και είδατε ποιες ήταν οι καταστροφές φέτος και στην Πορτογαλία, και στην Ισπανία. 

Δημοσιογράφος: Ε, βέβαια. Δεν μου λέτε και όσον αφόρα την κόντρα τώρα με τους συνδικαλιστές της Αστυνομίας; Με το «εξαρχιστάν» που κάνανε τη δήλωση εκεί και μετά βγήκε η δική σας πειθαρχική δίωξη με το ερώτημα της απόλυσης; Αυτό πιστεύετε ότι  περνάει πλέον, βρίσκετε, τι γίνετε σ’ αυτό;

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Είπατε και για Αστυνομία έτσι λίγο τα….

Δημοσιογράφος: Ναι είπαμε και για την αστυνομία.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Εντάξει, λοιπόν κοιτάξτε να δείτε..

Δημοσιογράφος: Λάμπρου, Λάμπρου είναι αυτός κύριε Υπουργέ μου, Λάμπρου είναι αυτός, από το Κορωπί είναι.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Και τι να πω, σας τα έχω πει, και του ίδιου, αλλά τέλος πάντων.

Δημοσιογράφος: Ξεριζωμένος είναι…

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Κάντε τα μπάνια σας και εσείς σε ήσυχο περιβάλλον...

Δημοσιογράφος: Θα κάνουμε. Έχουν πρόβλημα στο Κορωπί γιατί μας έχουν έρθει διάφοροι περίεργοι που κάνατε καλή δουλεία στο Μενίδι με τις τελευταίες εξελίξεις και έχουν έρθει, ναι, και έχουν έρθει και φορτώνουν στο Κορωπί τώρα.

Δεν έχουμε Ρεντίνα εμείς στο Κορωπί, το αστυνομικό τμήμα έχει κλείσει τώρα, αυτά που λέει ο Τόσκας έχει δίκιο τώρα, γιατί παλαιότερα μας έλεγε ότι δεν υπάρχει κόσμος, έχουμε ασφάλεια και έχουμε μεγάλο τμήμα αστυνομικό και δεν υπάρχει κόσμος και τι να κάνουμε; Έχουν δύο περιπολικά τι να κάνουν τα παιδιά;

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Δε χρησιμοποιώ το χιούμορ για να αποφύγω την απάντηση απλά χρειάζεται και αυτό το χιούμορ στη ζωή για να επιβιώσουμε.

Λοιπόν, πρώτον οι πυροσβέστες: Οι αντιδράσεις αυτές είναι εποχιακές σε ένα σκέλος, σε ένα άλλο σκέλος ξέρετε; Ναι, υπήρχαν συντεχνιακά συμφέροντα, υπήρχαν πολύ οργανωμένα συμπαιγνιακά συμφέροντα. Για παράδειγμα όλοι οι καθηγητές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας ήταν συνδικαλιστές για να προσελκύσουν τους μαθητές και να δημιουργείται ένα κύκλωμα, από κει και πέρα, ναι αυτό έσπασε και έπρεπε να σπάσει.

Και οι συνδικαλιστές μπορεί και πρέπει να κάνουν την δουλειάς τους αλλά να κάνουν και την άλλη δουλειά για την Πυροσβεστική για την οποία πληρώνονται. Λοιπόν, ένα αυτό και δεν υπάρχει περίπτωση με εμένα υπουργό να συνδιοικήσω με κανένα συνδικαλιστή όπως γινόταν παλαιότερα, αυτό είναι ξεκαθαρισμένο και πάμε παρακάτω.  

Δημοσιογράφος: Εγώ; Οι συνδικαλιστές να τα ακούνε.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Συγνώμη;

Δημοσιογράφος: Οι συνδικαλιστές να τα ακούν, εγώ τι να ακούσω. Και για τους αστυνομικούς;

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Ε, ναι, μα προφανώς δεν τα λέω σε σας.

Δημοσιογράφος: Το ξέρουμε, προς Θεού.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Σας ακούω με πάρα πολλή δυσκολία, προσπαθώ να…

Δημοσιογράφος: Για τους αστυνομικούς τι λέτε;

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη:  Έχω που έχω και λίγο κουφαμάρα από τις βολές των αρμάτων… Τώρα, σε ό,τι αφορά τους Αστυνομικούς. Ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής βγήκε και είπε ότι τα Εξάρχεια είναι «Εξαρχιστάν», είναι ανεξάρτητη χώρα, εγώ να γίνω Υπουργός Εξωτερικών και να στείλω εκεί Πρεσβεία.

Αυτά δεν είναι χιούμορ, αυτό είναι προσβολή θεσμών και γι’ αυτό η Αστυνομία διέταξε αυτή την ΕΔΕ. Τώρα τα περί απολύσεων και όλα αυτά, είναι αυθαίρετες ενέργειες. Εγώ δεν έχω καμιά διάθεση να αντιπαρατεθώ με κανένα συνδικαλιστή, έχω σοβαρότερες δουλειές να κάνω…

Δημοσιογράφος: Κύριε Υπουργέ, νομίζω ότι αυτή η κουβέντα….

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: …θα πρέπει να γίνονται Υπουργοί Προστασίας του Πολίτη, Υπουργοί Εξωτερικών, να μιλούν για ό,τι τους έρθει, ό,τι τους έχουν πει.

Δημοσιογράφος: Ακούστε να δείτε. Νομίζω ότι όλη αυτή η συζήτηση, αλλά δε φταίτε μόνο εσείς, φταίμε κι εμείς οι δημοσιογράφοι. Όπως καλή ώρα εδώ ο Σπυράκος. Του τα λέω και μπροστά του, του τα λέω και μπροστά σε σας και δημοσίως. Αδικούν την ίδια την Ελληνική Αστυνομία και τις επιτυχίες που κάνει κάθε μέρα.  Αυτή είναι η ουσία. Γιατί κάθε μέρα, κρινόμαστε από το αποτέλεσμα της ημέρας και της προηγούμενης ημέρας.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Έχετε δίκιο, γιατί βλέπετε κάθε μέρα… Εγώ ξέρετε δεν είμαι από τους Υπουργούς αυτούς, όπως έκαναν κάποιοι παλιότεροι, που έβγαιναν και ανακοίνωναν τις επιτυχίες της Αστυνομίας. Οι επιτυχίες αυτές ανήκουν στην Αστυνομία ακόμη κι αν έχω δώσει εγώ γενικότερες κατευθύνσεις για την αντιμετώπιση των ναρκωτικών, όπως έχω δώσει και για την αντιμετώπιση άλλων εγκλημάτων.

Από κει και πέρα βλέπετε τις τεράστιες επιτυχίες που έχουν γίνει σε Μενίδι, σε στρατόπεδο Καποτά, για την αντιμετώπιση των ναρκωτικών και τα λοιπά.

Δημοσιογράφος: Ακούστε να δείτε. Σήμερα για παράδειγμα ο «Ελεύθερος Τύπος» έχει μια φωτογραφία μπροστά με τα μουλάρια “Αλβανικό πλιάτσικο στο Γράμμο, λαθρέμποροι περνούν τα σύνορα και θερίζουν αρωματικά και θεραπευτικά βότανα και γίνεται το έλα να δεις με τα ναρκωτικά”. Τo γεγονός ότι η Ελληνική Αστυνομία έπιασε, πόσα κιλά, τρακόσια πενήντα κιλά ναρκωτικά πρόσφατα; Έχει περάσει στα ψιλά.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Ναι, κοντεύουμε σχεδόν τους δύο τόνους κάθε μήνα από την κατάσχεση των ναρκωτικών που έρχονται από την Αλβανία. Θα καλέσω και την αλβανίδα Πρέσβη, γιατί η κατάσταση αυτές τις μέρες είναι απαράδεκτη, απλά περίμενα τις εκλογές εκεί, γιατί δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Δεν μπορεί να κυνηγάμε εμείς τα ναρκωτικά εδώ στο Μενίδι, ενώ ξέρουμε από πού έρχονται. Στη γειτονική χώρα, την Αλβανία, που τους αγαπάμε και τους βοηθάμε, θα πρέπει να ασχοληθούν με νόμιμους τρόπους οικονομίας και όχι με αθέμιτους τρόπους.

Δημοσιογράφος: Κλείνοντας, κύριε Υπουργέ θα ήθελα να σας πω ότι θα πρέπει αυτά που λέτε να τα ακούει βέβαια και ο κύριος Τσίπρας και οι υπόλοιποι γιατί… Γιατί όταν θα φωνάξει ο Κορωπιώτης δεν είναι εδώ η Αστυνομία και θα του πει ο Διοικητής ότι ρε φίλε έχω ένα περιπολικό. Θα πρέπει να τον ακούσει η διοίκηση τον κύριο Τόσκα και να τον βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι, γιατί ο κάθε Υπουργός μόνος του δεν μπορεί σ’ αυτό και το βλέπουμε χρόνια.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Κύριε Λάμπρου, σας πληροφορώ ότι ο Πρωθυπουργός ακόμη και χτες που βρισκόμουν στο εξωτερικό, επικοινώνησε μαζί μας για να ενημερωθεί για τις πυρκαγιές. Έχει συνεχές ενδιαφέρον για το τι γίνεται στα θέματα του Υπουργείου. Είδατε πήγαμε προχτές στην Ελευσίνα και στη συνέχεια….

Δημοσιογράφος: Άντε καλημέρα, να ‘στε καλά, καλό καλοκαίρι.

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη:  Καλή ξεκούραση, γεια σας.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages