Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Καλοκαιρινό bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Χαλκίδα

 «Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος το καλοκαίρι, προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν το καλοκαιρινό bazaar που διοργανώνει στη Χαλκίδα και να στηρίξουν το δύσκολο έργο του:Παραλία Χαλκίδας, είσοδος προβλήτας Αγίου Νικολάου Παρασκευή 7 Ιουλίου – Κυριακή 9 Ιουλίου 18:00 – 24:00
Με την υποστήριξη του ΟΛΝΕ Α.Ε.
Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα των δράσεων του Οργανισμού καθώς και να διαλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία καλοκαιρινών και άλλων ειδών, πάντα σε προσιτές τιμές.
Στο καλοκαιρινό μας bazaar μπορείτε να βρείτε: πετσέτες θαλάσσης, κουβαδάκια,ρακέτες, στρώματα θαλάσσης, λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού (μπουκάλια,ποτήρια, κούπες), ενδοϋφασμένες πετσέτες, μπάλες, μπλοκ ζωγραφικής,μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, τετράδια, καθώς και διακοσμητικά και είδη σπιτιού.
Οι ανάγκες των παιδιών δεν κάνουν διακοπές και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί, καθημερινά, πανελλαδικά, 24 ώρες το 24ωρο.
Κι αν δεν βρεθείτε στο καλοκαιρινό bazaar, μπορείτε να βρείτε όλα τα καλοκαιρινά είδη καθώς και τα είδη του Οργανισμού επικοινωνώντας στο 22210-79788.
Σας περιμένουμε!

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 5:00 μ.μ. . Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Καλοκαιρινό bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Χαλκίδα �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery