Η Big Band της Στρατιωτικής Μουσικής Φρουράς Αθηνών σε συναυλία στη Χαλκίδα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Η Big Band της Στρατιωτικής Μουσικής Φρουράς Αθηνών σε συναυλία στη Χαλκίδα

Στα πλαίσια του αφιερωμάτος στη μουσική και τις φιλαρμονικές το μήνα Ιούλιο, θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε και να απολαύσουμε σε μια μοναδική συναυλία στη Χαλκίδα, την Big Band της Στρατιωτικής Μουσικής Φρουράς Αθηνών. Η συναυλία θα γίνει το Σάββατο 8 Ιουλίου 2017 και ώρα 21.00, στην πλατεία Μάλλιου (Κόκκινο Σπίτι). Είσοδος ελεύθερη.
Ένα αφιέρωμα στην Ελληνική Ρετρό Μουσική με τίτλο «Λες και ήταν χθες…» από την Big Band της Στρατιωτικής Μουσικής ΑΣΔΥΣ. Ένα ταξίδι στο χθες με τραγούδια που δεν γίνεται να ξεχάσουμε, κλασσικά τραγούδια που σίγουρα πρέπει να θυμόμαστε…
Διεύθυνση μπάντας: Χασούρης Μιχαήλ
Είσοδος ελεύθερη

Βιογραφικό
Η Big Band της Στρατιωτικής Μουσικής Φρουράς Αθηνών δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2011. Το ρεπερτόριο της περιέχει κλασικά κομμάτια της jazz και της latin μουσικής, καθώς και διασκευές ελληνικών κομματιών, σε ανάλογο ύφος, αλλά όχι μόνο. Έχει εμφανισθεί σε ποικίλους χώρους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπως το Belgrade Summer Festival »BELEF» της Σερβίας (2014), το Μουσείο Ακροπόλεως (2011, 2015), το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών (2015, 2016), το Πολεμικό Μουσείο Αθηνών (2015, 2016), το Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Παλλήνης (2016), καθώς και σε ραδιοφωνική εκπομπή του Τρίτου Προγράμματος (2016) και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στα πλαίσια του 7ου Συνεδρίου Ε.Ε.Μ.Ε. (2015), λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές. Σημαντικές ήταν επίσης και οι εμφανίσεις της στη μεγαλύτερη διοργάνωση «Jazz» στην χώρα μας, το 16ο και 17ο Athens Jazz Technopolis Festival στο Γκάζι του Δήμου Αθηναίων.
Το 2015 κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο με τίτλο «STUDIO E2», μια ανεξάρτητη παραγωγή του ΓΕΣ, με την υποστήριξη της ΕΡΤ.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages