Πολιτιστική γιορτή στον πύργο του Γ. Δροσίνη - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Πολιτιστική γιορτή στον πύργο του Γ. Δροσίνη

Μνήμες, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και απονομές βραβείων.    
 Από το Γυμνάσιο και το Λύκειο των Γουβών με τη συνεργασία του Συλλόγου των «Φίλων του Μουσείου Γεώργιος Δροσίνης», διοργανώθηκε μία ό-μορφη πολιτιστική εκδήλωση στον περιβάλλοντα χώρο του Πύργου του Ποιη-τή, στις Γούβες.
Η εκδήλωση, επικεντρωμένη στη ζωή και του έργου του μεγάλου Έλληνα λογοτέχνη, πλαισιώθηκε από ομιλίες, θεατρικά δρώμενα, απαγγελίες, εκθέσεις κ.α.
Στο χαιρετισμό της, η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου, στά-θηκε ιδιαίτερα στην πολιτιστική προσφορά του Συλλόγου των «Φίλων του Μουσείου Γεώργιος Δροσίνης» και στη συμβολή του στην διάσωση του Πύρ-γου των Γουβών. Επίσης ανακοίνωσε επίσημα την πρόθεση του Δήμου να ιδρύσει Μουσικό Σχολείο.
Στο τέλος της εκδήλωσης η Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλοι του Μουσείου Γεώργιος Δροσίνης» κ. Ελένη Βαχάρη,  απένειμε βραβεία και επαίνους σε δι-ακριθέντες νέους της περιοχής μας, στους τομείς της Παιδείας και της Τέχνης. Η Δήμαρχος με την σειρά της απένειμε τιμητικές διακρίσεις στους επίτιμους καλεσμένους, και μοίρασε αναμνηστικά δώρα στα παιδιά του 1ου και 2ου Δημο-τικού Σχολείου Ιστιαίας τα οποία συμμετείχαν στον διαγωνισμό ζωγραφικής της Εθνικής βιβλιοθήκης.

Φωτογραφίες απο την εκδήλωση ΕΔΩ

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages