Προβολή τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού κοινωνικού μηνύματος για την οδική ασφάλεια - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Προβολή τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού κοινωνικού μηνύματος για την οδική ασφάλεια

1.    Σας ενημερώνουμε ότι μετά από  αίτημα του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ) με την ανωτέρω σχετική Απόφαση (επισυνάπτεται), ενέκρινε την δωρεάν μετάδοση από τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της Χώρας, του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού κοινωνικού μηνύματος με τίτλο «Τα παιδιά μιλούν», για το χρονικό διάστημα από 01-07-2017 έως και 30-08-2017.
2.    Κατόπιν τούτου, παρακαλούμε να συμβάλλετε στη γενικότερη προσπάθεια για τη σωστή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα οδικής ασφάλειας, προβάλλοντας τα κοινωνικά μηνύματα, αν είναι δυνατόν, σε ζώνες αυξημένης θεαματικότητας.
3.    Τα spot είναι διαθέσιμα για μεταφόρτωση:
•    Στο YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=OR39dj-udHM
•    Στον ιστότοπο Dropbox: http://bit.ly/2tI4QoI
4.    Σε περίπτωση οποιουδήποτε τεχνικού θέματος μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο μας στα τηλ.213-1520505 και 210-6997241.
5.    Το Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογράφων  της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και τα Γραφεία Ενημέρωσης Δημοσιογράφων των Γενικών Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων της Χώρας παρακαλούνται να ενημερώσουν τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή ευθύνης τους, διαβιβάζοντας άμεσα το παρόν έγγραφο, μαζί με τη συνημμένη απόφαση του Ε.Σ.Ρ.
6.    Η Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου μας και το Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής παρακαλούνται για την ενημέρωση τους.
 

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ

- Η 164 από 28.06.2017 Απόφαση του Ε.Σ.Ρ.  

        -Ο-
ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
Λουκάς Β.Κρίκος
  Αστυνομικός Διευθυντής
*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages