Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος στα Λουτρά της Αιδηψού για την πανήγυρη των Αγ. Αναργύρων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος στα Λουτρά της Αιδηψού για την πανήγυρη των Αγ. Αναργύρων

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017, μετά την Θεία Λειτουργία στην πανηγυρίζουσα Ενορία των Αγίων Αποστόλων Ν. Αρτάκης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος αναχώρησε για την Βόρειο Εύβοια, όπου επισκέφθηκε τις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως στην περιοχή «Ταξιάρχης» Ηλίων, όπου συνέφαγε το μεσημέρι και ομίλησε στους μικρούς Κατασκηνωτές της Α΄ Κατασκηνωτικής περιόδου με Αρχηγό τον Αρχιμ. Ιωάννη Καραμούζη.
Το απόγευμα της ιδίας ημέρας ο Σεβασμιώτατος, πλαισιούμενος από Ιερείς της Ιεράς μας Μητροπόλεως και ειδικότερα της Αρχιερατικής Περιφερείας Αιδηψού, χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό του πανηγυρίζοντος Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων Λουτρών Αιδηψού, ενώπιον πολυπληθούς εκκλησιάσματος, στο οποίο κήρυξε και τον θείο λόγο, αναφερθείς στον βίο και την χριστιανική μαρτυρία των Αγίων Αναργύρων.

Μετά τον Εσπερινό, ακολούθησε η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος των Αγίων Αναργύρων, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου, με την συμμετοχή εκατοντάδων πιστών.
Τους Ύμνους έψαλλαν θαυμασιώτατα Χοροί Ιεροψαλτών, υπό την διεύθυνση του κ. Δημητρίου Παπαβασιλείου – Ιεροψάλτου Αγίου, στο δεξιό Αναλόγιο και του κ. Ευαγγέλου Καζάνη και κ. Βασιλείου Τυράκη, Ιεροψαλτών της Ενορίας, στο αριστερό αναλόγιο.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages