Τάσος Πρατσόλης: Κάποιοι εκλιπαρούν τους θεσμούς για μη ούριο άνεμο. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Τάσος Πρατσόλης: Κάποιοι εκλιπαρούν τους θεσμούς για μη ούριο άνεμο.


Ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ Αναστάσιος (Τάσος) Πρατσόλης μεταξύ άλλων τόνισε: «Στρατηγικός στόχος της κυβέρνησής μας είναι η αντικατάσταση συνολικά του Ν. 3852/2010, γνωστού ως «νόμου Καλλικράτη», από ένα άλλο περισσότερο σύγχρονο, λειτουργικό και κυρίως δημοκρατικό πλαίσιο καθώς η οργανωτική, η αρχιτεκτονική δομή του, φιλοσοφία του, αποδείχθηκε στην πράξη ότι δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες για τις οποίες οικοδομήθηκε το συγκεκριμένο σύστημα. Πρόκειται λοιπόν αυτό να αλλάξει με ένα νέο νομικό πλαίσιο που θα στηρίξει με συγκεκριμένα μέτρα το νέο πεδίο δράσης που ανοίγει για τους δήμους και τις Περιφέρειες, ενισχύοντας τον αναπτυξιακό τους ρόλο».
Ο βουλευτής αναφέρθηκε σε διατάξεις του νομοσχεδίου οι οποίες  ρυθμίζουν σημαντικά θέματα, με θετικό πρόσημο για τους ΟΤΑ, τους εργαζόμενους, τους πολίτες και την Πολιτεία, και αποτελούν χρόνια αιτήματα των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που επρόκειτο να λυθούν με την έκδοση ΠΔ, όπως προέβλεπε ο Ν. 3852, αλλά ουδέποτε συνέβη αυτό.
«Ίσως γι΄αυτό κάποιοι να ενοχλούνται, και τις τελευταίες ημέρες επιχειρούν με κάθε τρόπο να μειώσουν την αξία αυτού του νομοσχεδίου, και με κάθε τρόπο καταφεύγουν να εκλιπαρούν από τους θεσμούς «χρησμούς» για μη ούριο άνεμο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πρατσόλης.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages