Τελετή Αγιασμού στις Παιδικές Εξοχές της Ελληνικής Αστυνομίας, στον Άγιο Ανδρέα Αττικής - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Τελετή Αγιασμού στις Παιδικές Εξοχές της Ελληνικής Αστυνομίας, στον Άγιο Ανδρέα Αττικής

Παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος Φιλιππάκος και η Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, με επικεφαλής τον Αρχηγό του Σώματος, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα

Τελετή αγιασμού πραγματοποιήθηκε χθες (5 Ιουλίου 2017) στις Παιδικές Εξοχές της Ελληνικής Αστυνομίας, στον Άγιο Ανδρέα Αττικής, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας των παιδικών κατασκηνώσεων για το φετινό καλοκαίρι.
Χοροστάτησαν ο Πρωτοπρεσβύτερος – Αντιστράτηγος ε.α. Πατήρ Ιωάννης Κοκκώνης και ο Αρχιερατικός Επίτροπος της 6ης Αρχιερατικής Περιφέρειας Αθηνών, Πατήρ Νικόλαος Αργυρόπουλος.
Τους προσκεκλημένους υποδέχτηκαν, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής του Αρχηγείου και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβούλιου του Ιδρύματος «Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας», Υποστράτηγος Γεώργιος Κωτσάκης και ο Διευθυντής του Ιδρύματος, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Μπακαλάρος, οι οποίοι και απηύθυναν χαιρετισμό.
 Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος Φιλιππάκος και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, οι οποίοι επίσης απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό.

Παρέστησαν επίσης, ο Προϊστάμενος του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Αντώνιος Μπάκας, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Ασφάλειας, Υποστράτηγος Εμμανουήλ Πλουμής, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης & Ανθρώπινου Δυναμικού, Υποστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης, ο Προϊστάμενος Κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Ταξίαρχος Αχιλλέας Σκανδάλης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Τάξης, Ταξίαρχος Δημήτριος Αθανασόπουλος, καθώς και άλλοι Αξιωματικοί του Σώματος και αστυνομικό προσωπικό.
Επιπλέον παραβρέθηκαν, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Σταμάτιος Ράπτης, διατελέσαντες  Πρόεδροι του Δ.Σ. και Διευθυντές του Ιδρύματος «Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας», ο Διοικητής του Κέντρου Ετοιμότητας Διασποράς Αεροπορίας (Κ.Ε.Δ.Α) της Πολεμικής Αεροπορίας στο Ζούμπερι, ο Διοικητής της Ναυτικής Βάσης Νότιου Ευβοϊκού, ο Διοικητής του Λιμεναρχείου Ραφήνας και εκπρόσωποι Συνδικαλιστικών Φορέων της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ακολούθησε απονομή τιμητικών πλακετών στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, στον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών, στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και διατελέσαντα Πρόεδρο του Δ.Σ. του Ιδρύματος, καθώς και σε συνδικαλιστικούς φορείς, για την προσφορά τους στην κατασκήνωση. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με χορευτική εκδήλωση που ετοίμασαν τα παιδιά της κατασκήνωσης και οι ομαδάρχες τους.
Σημειώνεται ότι την τρέχουσα θερινή περίοδο στις Παιδικές Εξοχές φιλοξενούνται παιδιά, από όλη την Ελλάδα, αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας (εν ενεργεία και εν αποστρατεία), σε τρεις κατασκηνωτικές περιόδους διάρκειας 15 ημερών η κάθε μία.
Επίσης, φιλοξενούνται παιδιά προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, καθώς και παιδιά αστυνομικών από την Κύπρο.


*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages