Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Αγώνας αλληλεγγύης, η ΄΄Αθλητική Ελπίδα Προσφύγων΄΄

Την Κυριακή 2 Ιουλίου, στο γήπεδο των εγκαταστάσεων του Soccer Club Ερμήλιος, στην Δροσιά Χαλκίδας, στις 6 μ.μ., θα παίξουν σε αγώνα αλληλεγγύης, η ΄΄Αθλητική Ελπίδα Προσφύγων΄΄και η ομάδα του καμπ Προσφύγων που βρίσκεται στη Ριτσώνα, ΄΄Cafe Rits΄΄.

Αυτή η ποδοσφαιρική συνάντηση, προσφέρει ιδανική ευκαιρία ώστε να βρεθούν κοντά πρόσφυγες που δοκιμάσθηκαν σκληρά, συνεχίζουν να αναζητούν καλύτερη τύχη, αλλά, πλέον, έχουν το ποδόσφαιρο ως διέξοδο, μέσο κοινωνικής όσμωσης αλλά και ως ελπίδα για καλύτερες ημέρες.
Μάλιστα, για την ΄΄Αθλητική Ελπίδα Προσφύγων΄΄, που δημιουργήθηκε και υποστηρίζεται από την Οργάνωση Γή, σε υλοποίηση μίας ιδέας του Γραμματέα της Πέτρου Κόκκαλη, αυτό θα είναι το 34ο παιχνίδι της από την ημέρα της σύστασης της, πριν από 7 μήνες.

Το παιχνίδι θα παρακολουθήσουν, μεταξύ των άλλων φιλάθλων, 100 παιδιά από το καμπ της Ριτσώνας, που θα μοιρασθούν στο πλευρό των δύο ομάδων.

Μετά τον αγώνα, όλοι οι ποδοσφαιριστές και οι συνοδοί τους θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν μέρος στην γιορτή που θα οργανωθεί στο καμπ, σε μία ενδιαφέρουσα ευκαιρία αλληλογνωριμίας, ώστε να ξεφύγουν, έστω πρόσκαιρα, από την καθημερινότητα τους, με στιγμές ξεγνοιασιάς.

Το γήπεδο βρίσκεται στην Περιφερειακή οδό Δροσιάς και τα τηλέφωνα επικοινωνίας με τις εγκαταστάσεις του Soccer Club Ερμήλιος είναι : 2221060761 και 6945592628.


*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 3:20 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Αγώνας αλληλεγγύης, η ΄΄Αθλητική Ελπίδα Προσφύγων΄΄ �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery