Με λαμπρότητα η πανήγυρις της Αγ. Κυριακής στα Καμπιά Διρφύων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Με λαμπρότητα η πανήγυρις της Αγ. Κυριακής στα Καμπιά Διρφύων

Μέσα στον υπέροχο τόπο της Δημιουργίας του Θεού, κάτω από τους αιωνόβιους πλάτανους και δίπλα στα τρεχούμενα νερά του ποταμού, πανηγύρισε με λαμπρότητα, την ετήσια μνήμη του, το Προσκυνηματικό παρεκκλήσιο της Αγίας Κυριακής στα Καμπιά Διρφύων.
Αφ’ εσπέρας, Πέμπτη 7 Ιουλίου 2017 ετελέσθη ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, στον οποίον προεξήρχε και κήρυξε τον θείο λόγο ο Αρχιμ. Φιλόθεος Θεοχάρης – Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως.
Ανήμερα της εορτής, Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017, στην ιερά Πανήγυρη προσήλθε ο Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Αρχιμ. Συμεών Ηλιοδρομίτη και τον Διάκ. Νικόλαο Πριμηκύριο.
Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε στη Θεία Λειτουργία, συλλειτουργούντων και αρκετών άλλων Ιερέων.

Πλήθη πιστών προσήλθαν και φέτος στην πανήγυρη της Αγίας Κυριακής, η οποία, ως λαοφιλής, ελκύει τους χριστιανούς στον Τόπο Της, τα οποία είχαν την ευκαιρία και την ευλογία να κοινωνήσουν των Αχραντών Μυστηρίων, αλλά και να ακούσουν τον λόγο του Σεβασμιωτάτου, ο οποίος προέβαλε τον βίο της Αγίας Κυριακής, ως παράδειγμα ζωής στον σημερινό άνθρωπο, ο οποίος ταλαντεύεται στην πίστη του προς τον Θεό.
Το ιερό Αναλόγιο διηκόνησαν θαυμασιώτατα Ιεροψάλτες της περιφερείας, υπό την διεύθυνση του κ. Γεωργίου Καραγκούνη – Πρωτοψάλτη του Μητροπολιτικού Ι. Ναού Αγ. Δημητρίου Χαλκίδος.












*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages