Συνάντηση Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη με αντιπροσωπεία της (Π.Ο.Σ.Ε.Η.) - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνάντηση Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη με αντιπροσωπεία της (Π.Ο.Σ.Ε.Η.)

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η.)

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, μετά από αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η.), συναντήθηκε σήμερα (14 Ιουλίου 2017) με τον Πρόεδρό της, Θεόδωρο Αγγουράκη και αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, Αντιστράτηγος Αντώνιος Μπάκας και ο Προϊστάμενος του Κλάδου Τάξης, Ταξίαρχος Δημήτριος Αθανασόπουλος.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, από την πλευρά της Π.Ο.Σ.Ε.Η., τέθηκαν θέματα που αφορούν στον κλάδο τους σχετικά με τη φορολογική - ασφαλιστική νομοθεσία και την αντιμετώπιση του αθέμιτου ανταγωνισμού και διατυπώθηκε το αίτημα της συνδρομής των αστυνομικών Αρχών για τη διευθέτησή τους.

Ο κ. Γενικός σημείωσε ότι θα επικαιροποιηθεί η ενημέρωση των αρμόδιων Υπηρεσιών και θα δοθούν οι κατάλληλες οδηγίες, ώστε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των θεμάτων αυτών, σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο.

Ο Πρόεδρος και η αντιπροσωπεία της Π.Ο.Σ.Ε.Η. χαρακτήρισαν ιδιαίτερα εποικοδομητική τη συνάντηση και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ανταπόκριση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages