Πλουσιότερη σε μετάλλια η Αρετή Λαμίας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Πλουσιότερη σε μετάλλια η Αρετή Λαμίας

Δύο ακόμη μετάλλια έβαλαν στην τροπαιοθήκη της Αρετής Λαμίας οι αθλητές της που πήραν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων- Παγκορασίδων ΑΒ.
Στο πρωτάθλημα, το οποίο διεξήχθη στην πόλη του Βόλου στις 6-9 Ιουλίου η Αρετή μετείχε με πέντε αθλητές. Κατέκτησε ένα ασημένιο μετάλλιο στα 200μ πεταλούδα Παμπαίδων Α΄ και ένα χάλκινο στα 100 μέτρα πεταλούδα Παμπαίδων Α με τον αθλητή Κωνσταντίνο Δανιήλ.
Σπουδαίες εμφανίσεις πραγματοποίησαν και οι υπόλοιποι αθλητές  της ομάδας, Φοίβη Παπανάγνου (200μ Ελεύθερο, 400μ Ελεύθερο, 800μ Ελεύθερο), Αλεξάνδρα Κρίτσοβα  (50μ Ύπτιο, 100μ Ύπτιο, 200μ Ύπτιο), Παναγιώτα Καραπετσάκου (50μ Πρόσθιο, 100μ Πρόσθιο, 200μ Πρόσθιο) και Χάρης Παπανικολάου (50μ Πρόσθιο, 100μ Πρόσθιο, 200μ Πρόσθιο) καταρρίπτοντας τα ατομικά τους ρεκόρ και βελτιώνοντας τις πανελλήνιες θέσεις τους.

Με το τέλος του πρωταθλήματος και τα αποτελέσματα που πέτυχαν οι αθλητές της ομάδας έδειξαν για μία ακόμη φορά πως η σωστή και μεθοδική δουλειά από τα πρώτα βήματα των αθλητών, φέρνουν τις επιδόσεις και τις διακρίσεις. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από το γεγονός ότι οι διακρινόμενοι σε πανελλήνιο επίπεδο αθλητές προέρχονται από τα φυτώρια της Αρετής και δεν αποτελούν μεταγραφές «έτοιμων» αθλητών.
Το επόμενο ραντεβού της Αρετής με τις επιτυχίες αφορά τους μεγαλύτερους ηλικιακά αθλητές της  ομάδας, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων, Εφήβων –Νεανίδων στην πόλη της Πάτρας στις 13-16 Ιουλίου.


*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages