Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Αγώνας αλληλεγγύης προσφύγων

Έγινε σήμερα Κυριακή 2 Ιουλίου, στο γήπεδο των εγκαταστάσεων του Soccer Club Ερμήλιος, στην Δροσιά Χαλκίδας, στις 6 μ.μ., ο αγώνας αλληλεγγύης, μεταξύ της ΄΄Αθλητική Ελπίδα Προσφύγων΄΄και η ομάδα του καμπ Προσφύγων που βρίσκεται στη Ριτσώνα, ΄΄Cafe Rits΄΄.

Αυτή η ποδοσφαιρική συνάντηση, προσφέρει ιδανική ευκαιρία ώστε να βρεθούν κοντά πρόσφυγες που δοκιμάσθηκαν σκληρά, συνεχίζουν να αναζητούν καλύτερη τύχη, αλλά, πλέον, έχουν το ποδόσφαιρο ως διέξοδο, μέσο κοινωνικής όσμωσης αλλά και ως ελπίδα για καλύτερες ημέρες.

Μάλιστα, για την ΄΄Αθλητική Ελπίδα Προσφύγων΄΄, που δημιουργήθηκε και υποστηρίζεται από την Οργάνωση Γή, σε υλοποίηση μίας ιδέας του Γραμματέα της Πέτρου Κόκκαλη, αυτό θα είναι το 34ο παιχνίδι της από την ημέρα της σύστασης της, πριν από 7 μήνες.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν, μεταξύ των άλλων φιλάθλων, 100 παιδιά από το καμπ της Ριτσώνας,και συμπαραστάθηκαν στο πλευρό των δύο ομάδων.

Μετά τον αγώνα, όλοι οι ποδοσφαιριστές και οι συνοδοί τους θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν μέρος στην γιορτή που θα οργανωθεί στο καμπ, σε μία ενδιαφέρουσα ευκαιρία αλληλογνωριμίας, ώστε να ξεφύγουν, έστω πρόσκαιρα, από την καθημερινότητα τους, με στιγμές ξεγνοιασιάς.

Για την ιστορία η ομάδα  της ΄΄Αθλητική Ελπίδα Προσφύγων΄΄ κέρδισε με  3 - 2 τη ομάδα ΄΄Cafe Rits΄΄ που βρίσκεται στην Ριτσώνα

Συγχαρητήρια στους ανθρώπους των δύο ομάδων καθώς και στο Soccer Club Ερμήλιος που φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του την εκδήλωση.

Φωτογραφίες  ΕΔΩ

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 10:45 μ.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Αγώνας αλληλεγγύης προσφύγων �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery