Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Ξεκίνησαν οι εργασίες για τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο

Από τα συνεργεία του Δήμου Χαλκιδέων ξεκίνησαν το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Ιουλίου οι εργασίες κατασκευής ισόπεδου κυκλικού κόμβου, στον χώρο κοντά στον Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων στη Χαλκίδα. Προηγήθηκε η αποξήλωση των φωτεινών σηματοδοτών στη διασταύρωση των οδών Αρεθούσης και Στύρων και πλέον, με τη συνδρομή και των ανδρών του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας, η κίνηση των οχημάτων γίνεται με βάση τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο.
Παρόντες σε όλη τη διαδικασία αλλαγής της κυκλοφοριακής ροής, την πρώτη ημέρα, μέχρι και τα μεσάνυχτα ήταν ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλης Καθαροσπόρης, οι οποίοι ζήτησαν την κατανόηση των οδηγών, προκειμένου να εκτελεστεί το έργο και ακόμη να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων. Τόνισαν ακόμη ότι η παρέμβαση αυτή είναι σημαντική και θα βοηθήσει, όταν ολοκληρωθεί, στη βελτίωση της κυκλοφορίας των οχημάτων.
Με αφορμή την εξέλιξη αυτή, ο Δήμος Χαλκιδέων νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, Ταξίαρχο Γεώργιο Νικολιδάκη, τον Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας Κωνσταντίνο Κουκουβίνο και όλο το προσωπικό της Τροχαίας, για το πραγματικό ενδιαφέρον και τον ζήλο τους, να συνδράμουν αποφασιστικά, έτσι ώστε να μειωθούν στο ελάχιστο τα προβλήματα που προέκυψαν από τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο της Αρέθουσας.
 Επίσης, η Δημοτική Αρχή νιώθει την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη για την προσωρινή, μικρή ταλαιπωρία των οδηγών στο συγκεκριμένο σημείο, λόγω των έργων και να βεβαιώσει ότι η ολοκλήρωσή τους θα συμβάλει στην καλύτερη και ασφαλέστερη κυκλοφορία των οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή, όπου αναμένεται να λειτουργήσει σε έναν περίπου χρόνο και το Νέο Νοσοκομείο.
                                                                          

                

                                                                                                               Γραφείο Τύπου
                                                                                                              Δήμου Χαλκιδέων

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 2:10 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Ξεκίνησαν οι εργασίες για τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery