Ετήσια εκδήλωση Α.Κ.Ο. Λιβαδειάς - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ετήσια εκδήλωση Α.Κ.Ο. Λιβαδειάς

Άλλη μία αγωνιστική περίοδο, η 43η, συμπληρώθηκε και έκλεισε με την καθιερωμένη παρουσίαση των προγραμμάτων γυμναστικής, που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017. Στην εκδήλωση αυτή δεν παρουσίασαν το πρόγραμμά τους οι αθλήτριες της αγωνιστικής αεροβικής, λόγω της συμμετοχής τους, το Σάββατο 1 Ιουλίου 2017, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροβικής Γυμναστικής.
Η ποικιλία των χρωμάτων σε συνδυασμό με τις αρμονικές και συγχρονισμένες κινήσεις των παιδιών, καθώς και οι εντυπωσιακές αλλά και ¨τολμηρές¨ ασκήσεις των αθλητών και αθλητριών του τμήματος τραμπολίνο, η επιλογή μουσικής για την παρουσίαση των προγραμμάτων, καθώς, τέλος, και η κατασκευή των σκηνικών, δημιούργησαν ένα τέλειο αποτέλεσμα, προκαλώντας το ζεστό χειροκρότημα των γονιών και φίλων του Ομίλου, που για μία ακόμη φορά, από πολύ νωρίς, δημιούργησαν το αδιαχώρητο στις κερκίδες, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν.
Ήταν πράγματι μία βραδιά γεμάτη ζωντάνια, μουσικές νότες και χρώματα, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον όλων μέχρι και την παρουσίαση του τελευταίου προγράμματος.

Όπως κάθε χρόνο, για μία κόμη χρονιά, δόθηκε η ευκαιρία σ’ όλα τα παιδιά να παρουσιάσουν τα εντυπωσιακά τους προγράμματά, με τη βοήθεια των προπονητριών-συνεργατών του ΑΚΟΛ, τις οποίες ο Πρόεδρος ευχαρίστησε στο σύντομο χαιρετισμό του, για την ακούραστη προσπάθειά τους.
Την ευθύνη παρουσίασης των προγραμμάτων είχαν οι προπονήτριες κ.κ. Λουκία Τσάπρα, Ερικαίτη Παπαλάμπρου, Πολίνα Παπαχρήστου, Έφη Παπαχαραλάμπους, Έφη Ραμαντάνη, Μαργαρίτα Λάμπρου, Άννα Αθανασιάδου, καθώς και οι τεχνικοί σύμβουλοι, ο Δημήτρης Πολύζος, προπονητής της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και η Ειρήνη Αϊνδηλή Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής.
Ιδιαίτερη αναφορά και ευχαριστίες, απεύθυνε ο Πρόεδρος, σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες του ΑΚΟΛ, για τη συμμετοχή τους και τις επιτυχίες τους και ιδιαίτερα στους γονείς τους που εμπιστεύονται τα παιδιά τους και τα εντάσσουν στις δραστηριότητες του Ομίλου.

Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε επίσης συνοπτικά στις δραστηριότητες και στις ατομικές και ομαδικές επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών, όλων των τμημάτων του Ομίλου, για τη χρονιά που πέρασε και τόνισε ιδιαίτερα τις πολυάριθμες συμμετοχές του ΑΚΟΛ, σε πανελλήνιους αλλά και σε αγώνες εκτός της Ελλάδας.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά όλες οι επιτυχίες οφείλονται στην αρμονική συνεργασία όλων όσοι έχουν με οποιαδήποτε ρόλο συμμετοχή στην ¨κυψέλη¨ που φέρει τον τίτλο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς.
Αναφορά επίσης έγινε και στις αθλητικές δραστηριότητες του ¨ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ¨ & του ¨ΛΕΒΑΔΟΥ¨ που πραγματοποιεί ο Όμιλός μας, σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση 1ου & 2ου βαθμού, οι οποίες έχουν γίνει θεσμός στα αθλητικά δρώμενα, όχι μόνο της περιοχής μας, αλλά και της Χώρας μας, με δεδομένο ότι μετέχουν σ’ αυτές αθλητές και αθλήτριες απ’ όλες τις γεωγραφικές περιοχές της Ελλάδας, ακόμη και αθλητές άλλων χωρών. Μικρή επίσης αναφορά έγινε και για τις κοινωνικές δράσεις του Διοικητικού Συμβουλίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Λεβαδέων, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδος και γιατρός του Ομίλου ο κ. Ιωάννης Περγαντάς, εκπρόσωποι φορέων και αθλητικών συλλόγων.
Σε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και είναι πάντα κοντά τους, αναγνωρίζοντας μ’ αυτό τον τρόπο την προσπάθεια όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και των συνεργατών-προπονητών μας, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Ευχαριστίες οφείλουμε επίσης στο Δήμο Λεβαδέων, για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του κλειστού γυμναστηρίου, όπου για μία ακόμη φορά φιλοξενήθηκε η ετήσια εκδήλωσή μας.
Τέλος ευχαριστίες οφείλουμε σε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας, αψηφώντας τις υψηλές θερμοκρασίες, καθώς και σ’ όλα τα παιδιά για το υπέροχο θέαμα που μας πρόσφεραν και τους ευχόμαστε καλό καλοκαίρι, αναμένοντας το ραντεβού μας, τον Σεπτέμβριο, για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, με πλούσια ποικιλία δραστηριοτήτων.





Το Διοικητικό Συμβούλιο

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages