Ευβοϊκός ΓΑΣ «Γιορτή του Κολυμβητή» - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε ο Ευβοϊκός ΓΑΣ τη «Γιορτή του Κολυμβητή» στο πλαίσιο της καλοκαιρινής γιορτής που διοργανώνει κάθε χρόνο.
Φέτος το κολυμβητικό τμήμα του Ευβοϊκού ΓΑΣ έκλεισε πέντε χρόνια λειτουργίας και τουλάχιστον διακόσια (200) μικρά παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου έδωσαν το παρόν, σε μία όμορφη γιορτή με κέφι, μουσική και «πολύ» κολύμπι!!!
Το παρόν επίσης έδωσε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Παγώνης Χρήστος, η πρόεδρος του συλλόγου κα Χρυσάγη Ελένη και πλήθος γονέων που γέμισαν τις εξέδρες του κολυμβητηρίου για να θαυμάσουν τις κολυμβητικές ικανότητες των παιδιών τους.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την επιτυχία της εκδήλωσης τους χορηγούς μας: την ασφαλιστική εταιρεία ΝP για τα μπλουζάκια , το ξενοδοχείο NEGROPONTE για το φαγητό, το ζαχαροπλαστείο «Βασιλείου» για το δροσερό παγωτό, τη φωτογράφο Θαννασάκη Γωγώ για τη φωτογράφιση της εκδήλωσης και τη διοίκηση του κολυμβητηρίου και το ΔΟΑΠΠΕΧ για την βοήθεια τους.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αθλητές-τριες και τους γονείς που όλα αυτά τα χρόνια μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν.
Τα μαθήματα των ακαδημιών και η μικρή πισίνα συνεχίζονται κανονικά όλο το καλοκαίρι!!!








ΕΥΒΟΙΚΟΣ Γ.Α.Σ.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages