Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Λήλας Βασιλικού: Γνωριμία και 1η προπόνηση της ομάδας

Την πρώτη του προπόνηση έκανε την Δευτέρα 31/7 η ομάδα του ΛΗΛΑ. Παρόντες το νέο προπονητικό τιμ, οι νέοι και παλιοί ποδοσφαιριστές και φυσικά το ΔΣ της ομάδας, όλοι έτοιμοι για την μεγάλη πρόκληση της χρονιάς που δεν είναι άλλη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΕ.

Στην παρακάτω φωτογραφία διακρίνονται οι παίκτες που ήταν παρόντες στην πρώτη προπόνηση (αναμένονται 2-3 προσθήκες επιπλέον) και οι προπονητές του ΛΗΛΑ.

Κάτω από αριστερά:
Κακός Φάνης, Καμπιώτης Δημήτρης, Παλόγος Μπάμπης, Ποδαράς Δημήτρης, Παπαγεωργίου Δημήτρης, Μπούρικας Χρήστος, Σαρρής Γιώργος, Ρόσσι Πασχάλης, Βρέττος Παναγιώτης, Σεϊνταράσι Έρτι, Κικίδης Δημήτρης, Τσομπάνης Βασίλης, Μπούρικας Σταύρος, Αγγελάτος Γιώργος.

Πάνω από αριστερά:
Μπαλόζι Κριστιάν, Μικράκης Αλέξης, Μετοχιάτης Γιάννης, Τσούρα Μάριος, Πετρογιάννης Γιώργος, Πρίφτη Ελμπάν, Κικίδης Γιώργος, Κατσίμπρας Ζαχαρίας, Τζάβρας Κώστας, Μαντάς Λουκάς, Μαστοκώστας Νίκος, Καραχάλιος Μάριος, Παλαιολόγος Θάνος, Χριστίδης Άγγελος και οι προπονητές Καραγιάννης Δημήτρης, Λάμπρου Γιώργος, Ρόγκας Νίκος.

Φωτογραφίες από τα αποδυτήρια με όλους τους παίκτες.
Ο πρόεδρος του ΛΗΛΑ πήρε το λόγο και αφού καλωσόρησε τους προπονητές και τους παίκτες, τους ευχήθηκε υγεία και επιτυχία στους στόχους τους.


Ο νέος προπονητής κύριος Λάμπρου στην ομιλία του προς τους παίκτες εκτός των άλλων, μίλησε και για τους παλιούς δεσμούς του με την ομάδα του ΛΗΛΑ.

Φωτογραφία με τους παίκτες που παραβρέθηκαν στην πρώτη προπόνηση του ΛΗΛΑ.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 9:40 π.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Λήλας Βασιλικού: Γνωριμία και 1η προπόνηση της ομάδας �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery