Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί σε περιοχές της Εύβοιας και της Βοιωτίας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί σε περιοχές της Εύβοιας και της Βοιωτίας

Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί σε περιοχές της Εύβοιας και της Βοιωτίας, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα

Πρόκειται για έναν υπήκοο Πακιστάν, ο οποίος κατηγορείται επίσης για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών, καθώς και για έναν υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται επίσης για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Κατασχέθηκαν ποσότητα αδασμολόγητου καπνού και ναρκωτικά δισκία

Συνελήφθησαν, σε περιοχές της Εύβοιας και της Βοιωτίας, δύο (2) αλλοδαποί και συγκεκριμένα ένας 55χρονος υπήκοος Πακιστάν & ένας 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για παράβαση του τελωνειακού κώδικα και κατά περίπτωση, για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη ο 31χρονος χθες το βράδυ στο Πευκί Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, βάρους (775) γραμμαρίων. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη ο 55χρονος σήμερα μεταμεσονύχτιες ώρες στο Δήλεσι Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, διότι στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, βάρους (1.025) γραμμαρίων, καθώς και (17) ναρκωτικά δισκία.

Οι ανωτέρω ποσότητες καπνού θα σταλούν στα αρμόδια Τελωνεία, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages