Δωρεά εξοπλισμού προς την Διεύθυνση Αστυνομίας Εύβοιας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Δωρεά εξοπλισμού προς την Διεύθυνση Αστυνομίας Εύβοιας

Δωρεά εξοπλισμού προς την Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας και το νεοϊδρυθέν Τμήμα Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, από την εταιρεία «Ελληνική Βιομηχανία Αλουμινίου Α.Ε.»
Ο Αστυνομικός Διευθυντής του Νομού, Ταξίαρχος Γεώργιος Νικολιδάκης, υποδέχθηκε εγκάρδια στελέχη της εταιρείας και εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την γενναιόδωρη αυτή προσφορά  Ο Αστυνομικός Διευθυντής του Νομού Ευβοίας, Ταξίαρχος Γεώργιος Νικολιδάκης, υποδέχτηκε εγκάρδια χθες (31-07-2017) το μεσημέρι, τρία στελέχη της εταιρείας «Ελληνική Βιομηχανία Αλουμινίου Α.Ε.», η οποία, ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία στο κοινωνικό σύνολο, δώρισε εξοπλισμό προς την Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας και το νεοϊδρυθέν Τμήμα Άμεσης Δράσης Χαλκίδας.
Συγκεκριμένα, παραχώρησε δεκαοκτώ (18) κράνη και λοιπό εξοπλισμό, για την κάλυψη αναγκών των δικυκλιστών του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, καθώς και ένα πολυμηχάνημα, για τις ανάγκες του Επιτελείου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας.

Ο κ. Νικολιδάκης, αφού εξέφρασε προς τα στελέχη της εν λόγω εταιρείας τις θερμές του ευχαριστίες για την γενναιόδωρη αυτή προσφορά, μεταξύ άλλων, επισήμανε:
 «Με ιδιαίτερη χαρά σας υποδεχόμαστε και σας καλωσορίζουμε σήμερα στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας. Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες όλων μας και κυρίως του προσωπικού του νεοϊδρυθέντος Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, το οποίο με την έναρξη της υπηρεσιακής του δραστηριότητας, έτυχε ιδιαίτερης ενίσχυσης με τον εξοπλισμό που παραχωρήσατε.

Με την συγκεκριμένη δωρεά, αποδεικνύετε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας στον ευπαθή τομέα της Δημόσιας Ασφάλειας και ειδικότερα στην δύσκολη και υπεύθυνη αποστολή που καλείται να επιτελέσει η Ελληνική Αστυνομία, με σκοπό την προστασία του κοινωνικού συνόλου.
Η προσφορά σας αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία, λόγω και της κρίσεως που διέρχεται η χώρα μας. Ωστόσο, θα ήθελα να τονίσω ότι, παρά τις δυσκολίες οι οποίες αναμφισβήτητα υπάρχουν, η Ελληνική Αστυνομία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθεί με συνέπεια στα καθήκοντά της, να αντιμετωπίσει με επιτυχία την εγκληματικότητα και να εξασφαλίσει καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών στον πολίτη.


Στο πλαίσιο αυτό, εκ μέρους και του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγου Νικόλαου Γεωργακόπουλου, θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μας και να σας διαβεβαιώσω ότι η δωρεά σας θα μετατραπεί από τους αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, σε παροχή σημαντικών υπηρεσιών προς την κοινωνία μας.
Τα στελέχη της ανωτέρω εταιρείας, εξέφρασαν με την σειρά τους τις ευχαριστίες τους για το δύσκολο κοινωνικό έργο που επιτελεί με συνέπεια το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και ευχήθηκαν καλή συνέχεια, με ζήλο και αυταπάρνηση, στην επίτευξη της αποστολής του.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages