Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Σημαντική για τον δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού η ημερίδα για την καλλιέργεια αποξηραμένου σύκου

Για μία ακόμη φορά η Εταιρεία Ε & Δ ΚΟΝΤΟΣ Α.Ε καινοτομεί και συνεισφέρει δραστικά στην κοινή προσπάθεια της Τοπικής Κοινωνίας του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού για Ανάπτυξη.
Αυτόν ακριβώς τον σκοπό είχε η διοργάνωση της Ημερίδας για την καλλιέργεια αποξηραμένου σύκου, που διεξήχθη με επιτυχία στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Λυκείου Ιστιαίας το πρωί της Παρασκευής (4/8/2017).
Την έναρξη της Ημερίδας κήρυξε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλης Κόκκαλης, ενώ μεταξύ των ομιλητών ήταν και ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Νικόλαος Μαυραγάνης, ο οποίος ανακοίνωσε μέτρα υπέρ των αγροτών και των αγροτικών επιχειρήσεων. Μεγάλο ενδιαφέρον επίσης είχαν τα θέματα που αναπτύχθηκαν από τον Διευθυντή αγροτικών επιχειρήσεων αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Ελευθέριο Κουτσουμπλή, τον Γεωπόνο κ. Βασίλειο Μπουρνάκα και τον Χημικό κ. Ευάγγελο Κόντο.
Χαιρετισμό απηύθυνε η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου, η οποία δεν παρέλειψε να εξάρει την τεράστια προσφορά της εταιρείας Ε & Δ ΚΟΝΤΟΣ Α.Ε στην καταβαλλόμενη προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου μας και την αξιοποίηση ενός τόσο σημαντικού τοπικού μας προϊόντος, όπως είναι το Αποξηραμένο Σύκο.
*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 10:30 μ.μ. . Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Σημαντική για τον δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού η ημερίδα για την καλλιέργεια αποξηραμένου σύκου �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery