Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Ενημερωτική διάλεξη της Ελληνικής Αστυνομίας

Ενημερωτική διάλεξη της Ελληνικής Αστυνομίας, σε κατοίκους του Δημοτικού Διαμερίσματος Λαδικούς Υπάτης Φθιώτιδας

 Η διάλεξη πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής

Καταρτισμένος Αξιωματικός του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ενημέρωσε τους πολίτες για την αποφυγή κλοπών και περιστατικών εξαπάτησης

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες (08-08-2017) το βράδυ, ενημερωτική διάλεξη της Ελληνικής Αστυνομίας, προς τους κατοίκους του Δημοτικού Διαμερίσματος Λαδικούς Υπάτης Φθιώτιδας.
 Προηγήθηκε πρόσκληση του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής, κ. Αθανάσιου Παπαυγέρη, στην οποία η Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας ανταποκρίθηκε άμεσα, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας που καταβάλλεται για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών.
Ειδικότερα, καταρτισμένος Αξιωματικός του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ανέπτυξε θέματα σχετικά με την προστασία του κοινωνικού συνόλου από περιστατικά κλοπών και εξαπάτησης, παρέχοντας παράλληλα χρήσιμες συμβουλές κυρίως προς τους ηλικιωμένους.
Οι πολίτες είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν και παράλληλα να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους, προκειμένου να διαμορφώσουν την άποψή τους για τα θέματα που αναπτύχθηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, συνελήφθησαν άμεσα στις Ράχες Φθιώτιδας δύο ημεδαποί, οι οποίοι προσέγγιζαν ηλικιωμένα άτομα και χρησιμοποιώντας διάφορα προσχήματα, επιχειρούσαν να τα εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρηματικά ποσά (σχετικό το από 04-08-2017 Δελτίο Τύπου).

Η Αστυνομία στην Στερεά Ελλάδα, θα συνεχίσει να πραγματοποιεί παρόμοιες ενημερωτικές δράσεις και στο μέλλον, συνεργαζόμενη με όλους τους φορείς των περιοχών αρμοδιότητάς της, για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, καθώς και για την ανάπτυξη διαύλου άμεσης και διαρκούς επικοινωνίας με τους πολίτες.

Άλλωστε, η σημαντικότερη αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας είναι η προστασία του κοινωνικού συνόλου, η προστασία των συνανθρώπων μας και η δημιουργία ασφαλών συνθηκών διαβίωσης.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 2:10 μ.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Ενημερωτική διάλεξη της Ελληνικής Αστυνομίας �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery