Α.Ο. Αναγέννηση Αφρατίου - ΑΕΚ Χαλκίδας 2 - 1 - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Α.Ο. Αναγέννηση Αφρατίου - ΑΕΚ Χαλκίδας 2 - 1

Έγινε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Αφρατίου ο αγώνας του 11ου ομίλου του κυπέλλου ΕΠΣΕ μεταξύ της τοπικής ομάδας Α.Ο.Αναγέννηση Αφρατίου και της ΑΕΚ Χαλκίδας.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα της ΑΕΚ Χαλκίδας στην επερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην Α κατηγορία και η ομάδα της Αναγέννησης Αφρατίου στην Β΄ κατηγορία πρωταθλήματος ΕΠΣΕ.

Η Ομάδα της ΑΕΚ από το πρώτο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να προηγηθεί με ένα μηδέν. Στην συνέχεια δεν κατάφερε να αξιοποιήσει αδράνεια της άμυνας του Αφρατίου και δύο φορές έχασε ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ.

Ο κίνδυνος αυτός "ξύπνησε" την ομάδα του Αφρατίου και σχεδόν σε όλο το υπόλοιπο του αγώνα είχε την υπεροχή των κινήσεων, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει τα τέρματα και στην συνέχεια να πετύχει και το δεύτερο γκολ.
Το τελικό σκορ 2-1 ίσως αδικεί την ομάδα του Αφρατίου που σε πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε δεν μπόρεσε να σκοράρει τουλάχιστο σε δύο κλασικές φάσεις για γκολ.

Βλέπετε όλες οι ομάδες, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, να μην έχουν φθάσει στην απόδοση που θα ήθελαν οι προπονητές τους και οι αγώνες αυτοί μπορεί να τους βοηθήσουν να πλαισιώσουν τα σχέδιά τους σύμφωνα με τις δυνατότητες του έμψυχου υλικού που διαθέτουν και να ανάλογα με τους στόχους που κάθε ομάδα ονειρεύεται στην νέα αγωνιστική χρονιά

Φωτογραφίες του αγώνα ΕΔΩ

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages