Απόβαση κορυφαίων σκακιστών στον Ευβοϊκό 2017 - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Απόβαση κορυφαίων σκακιστών στον Ευβοϊκό 2017

Η απόβαση εκτελέστηκε με επιτυχία.

Το Σαββατόβραδο 9-9-2017, η προβλήτα του Αγίου Νικολάου, στην παραλία της Χαλκίδας είχε την τιμητική της.
Οι παγκοσμίου εμβέλειας αθλητές του σκακιού, GM Στέλιος Χαλκιάς, WGM Άννα-Μαρία Μπότσαρη και WGM Σταυρούλα Τσολακίδου έκαναν επίδειξη Μπλάιντ και Σιμουλτανέ σε μικρούς και μεγάλους αθλητές του σκακιού που κατέκλισαν την προβλήτα.
Η αθλήτρια  και προπονήτρια του σκακιού Μαριάννα Παγκαλή ασχολήθηκε με τους μικρούς φίλους του σκακιού παίζοντας πάνω στην σκακιέρα μαζί τους και ζωγραφίζοντας σκακιστικές φιγούρες στο πρόσωπο και τα χέρια τους.
Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου που δεν έκρυβε τον θαυμασμό του για τους κορυφαίους αθλητές του σκακιού, το Σιμουλτανέ από την Άννα-Μαρία Μπότσαρη και την Σταυρούλα Τσολακίδου καθώς και το Μπλάιντ από τον Στέλιο Χαλκιά.
Με εξαίρεση τον συμμετέχοντα αθλητή του σκακιού Παρασκευά Σωκράτη που έκανε ισοπαλία με την Άννα-Μαρία Μπότσαρη τα αποτελέσματα ήταν νίκες των κορυφαίων σκακιστών.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος κ. Κώστας Ρουσόπουλος, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων κ. Αντώνης Μιχελής, η Δημοτική Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δ. Χαλκδέων κυρία Έλενα Βάκα και η πολιτευτής κυρία Τζοβάννα Γκόγκου- Λιαλιάρη.
Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, ο Οργανισμός Λιμένων Ν. Ευβοίας και πλήθος φίλων του σκακιού για τους οποίους θα εκδοθεί ειδικό δελτίο τύπου και προβολή στην σελίδα της Ακαδημίας.
Στην τελετή λήξης βραβεύθηκαν με αναμνηστική πλακέτα, βιβλία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, γκραβούρες  με θέμα την Χαλκίδα, βιβλία του Χαράλαμπου Σφέτσα με θέμα  το παλιρροϊκό φαινόμενο και λάβαρα της Σκακιστικής Ακαδημίας οι Στέλιος Χαλκιάς, Άννα-Μαρία Μπότσαρη,  Σταυρούλα Τσολακίδου και Μαριάννα Παγκαλή και με βιβλία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, γκραβούρες  με θέμα την Χαλκίδα, βιβλία του Χαράλαμπου Σφέτσα με θέμα  το Παλιρροϊκό φαινόμενο και λάβαρα της Σκακιστικής Ακαδημίας ο κ. Παναγιώτης Φρεντζάς για την σημαντική βοήθεια στην διοργάνωση και ο σκακιστής Παρασκευάς Σωκράτης για την ισοπαλία που απέσπασε.
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε σε όλους η απουσία της Δημοτικής αρχής και του Οργανισμού Άθλησης & Πολιτισμού σε μια εκδήλωση με την συμμετοχή δυο Παγκοσμίων Σκακιστριών και ενός Ολυμπιονίκη.
Αποκορύφωμα της αδιαφορίας του  Οργανισμού  Άθλησης & Πολιτισμού ήταν η αθέτηση της υποσχεθείσης χορηγίας στην εκδήλωση, μικροφωνικής και φωτισμού με αποτέλεσμα τον φωτισμό των σκακιερών με κινητά τηλεφωνά από θεατές της εκδήλωσης.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες  ΕΔΩ   Φωτογραφίες: Αλέκος Τζανέτος
*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages