Από αστυνομικούς της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, συνελήφθη 22χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Από αστυνομικούς της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, συνελήφθη 22χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

Επιπλέον κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω όχημα και (24,8) γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (12-09-2017) το μεσημέρι στο Αλιβέρι, από αστυνομικούς της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, ένας 22χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή τροχοφόρου, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, ο 22χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, για το οποίο, όπως προέκυψε, είχε δηλωθεί η κλοπή του από τον ιδιοκτήτη του, προχθές (11-09-2017) το βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα Λίμνης Ευβοίας.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι στερείτο σχετικής άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (24,8) γραμμαρίων.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages