Συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός στη Χαλκίδα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός στη Χαλκίδα

Συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός στη Χαλκίδα, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Εξιχνιάσθηκαν (4) περιπτώσεις κλοπών

Συνελήφθη, χθες (06-09-2017) το απόγευμα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 35χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα χθες το απόγευμα, ο 35χρονος, ο οποίος έχει απασχολήσει κατά επανάληψη τις Διωκτικές Αρχές για συναφή αδικήματα, εντοπίσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, να έχει στην κατοχή του διάφορα ηλεκτρικά αντικείμενα, την προέλευση των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.

Ο 35χρονος προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, όπου στο πλαίσιο της έρευνας διαπιστώθηκε ότι τα ανωτέρω αντικείμενα, είχε αφαιρέσει λίγη ώρα πριν από αποθήκη μονοκατοικίας, ιδιοκτησίας 55χρονου ημεδαπού, τα οποία του αποδόθηκαν νομότυπα.

Επιπλέον όπως διακριβώθηκε, το χρονικό διάστημα από 25-07-2017 έως και πρώτες πρωινές ώρες της 06-09-2017, είχε εισέλθει (3) φορές στην αποθήκη και στα γραφεία μεταφορικής εταιρείας της περιοχής, ιδιοκτησίας 66χρονου ημεδαπού, αφαιρώντας χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας και παραπέμθηκε προκειμένου να απολογηθεί στον κ. Ανακριτή Χαλκίδας.


*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages