Η ενίσχυση του θεσμού της Προσχολικής Αγωγής, προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Η ενίσχυση του θεσμού της Προσχολικής Αγωγής, προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής

Την ευαισθητοποίηση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Χαλκιδέων για τα παιδιά της προσωλικής ηλικίας και τους χώρους στους οποίου φιλοξενούνται, επεσήμανε η ηγεσία του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (ΔΟΠΠΑΧ), με αφορμή την τελετή αγιασμού που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 19 και 20 Σεπτεμβρίου στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς.
Τονίστηκε ότι η προσπάθεια του ΔΟΠΠΑΧ και γενικότερα του Δήμου Χαλκιδέων είναι συενχής και στόχο έχει την αναβάθμιση του περιβάλλοντος όπου φιλοξενούνται τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας.
Τόσο ο Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΧ Σωτήρης Ανυφαντής όσο και ο Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Μπαρούτας, που παρέστησαν στις τελετές αγιασμού, τόνισαν ότι οι Παιδικοί Σταθμοί συνεχώς εξωραϊζονται και αναβαθμίζονται, για να μπορούν τα παιδιά και το προσωπικό να κινούνται σε πολύ καλό περιβάλλον και με πρόγραμμα εμπλουτισμένο με δραστηριότητες, που στόχο έχει την υγιή σωματική, συναισθηματική, νοητική και κοινωνική ανάπτυξη του παιδιού.

Την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου έγιναν τελετές αγιασμού στον Β΄Παιδικό Σταθμό και Β΄Βρεφονηπιακό στο Αλωνάκι, στον Α΄Παιδικό Σταθμό Χαλκίδας στην περιοχή της Πειραϊκής Πατραϊκής και στον Α΄Βρεφονηπιακό Σταθμό Χαλκίδας στο Προσκοπείο. Ανάλογες εκδηλώσεις έγιναν την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στον Παιδικό Σταθμό της Δροσιάς και στον Γ΄Παιδικό Σταθμό Χαλκίδας στην Κάνηθο.
Τέλος την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου έχουν προγραμματιστεί τελετές αγιασμού στους Παιδικούς Σταθμούς Ν. Αρτάκης (09:00πμ) και Βασιλικού (10:30πμ).












                                                                                                                Γραφείο Τύπου
                                                                                                              Δήμου Χαλκιδέων

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages