Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Αποτελέσματα εξετάσεων Μπουσινάκη

   Το γραφείο Τύπου του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ενημερώνει τα Μ.Μ.Ε. και τον φίλαθλο κόσμο του ποδοσφαίρου πως ο αθλητής μας Περικλής Μπουσινάκης, υπέστη (ευτυχώς) συντριπτικό κάταγμα περόνης.
   Ήταν το 83ο λεπτό του σημερινού μας φιλικού με την Προοδευτική, όπου ο Περικλής δέχθηκε δυνατό χτύπημα πάνω στην φάση και έπεσε κάτω φωνάζοντας «έσπασε» (η εμπειρία του δυστυχώς τον επιβεβαίωσε).
   Αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου ο γιατρός της ομάδας μας κ. Παπαγεωργίου με τον οστεοπαθητικό και φυσιοθεραπευτή μας κ. Ζήση αλλά και τον εφημερεύοντα γιατρό του νοσοκομείου κ. Παπαδημητρίου, αντιμετώπισαν τον τραυματισμό με γυψονάρθηκα.
   Ο ποδοσφαιριστής μας θα διανυχτερεύσει στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας κι αύριο θα μεταφερθεί στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, ώστε να χειρουργηθεί από τον καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μπαλτόπουλο Γεώργιο.
   Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγω για πλήρη αποκατάσταση του Βολιώτη αθλητή μας κι επιστροφή του στην ενεργό δράση, σε περίπου 3 μήνες.
   Φυσικά τον Περικλή συνόδεψαν καθ’ όλη τη διάρκεια της περιπέτειάς του μέλη του συμβουλίου, όπου θα είναι μαζί του κι αύριο στην Αθήνα.
 
   Όλη η οικογένεια του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ευχόμαστε καλή τύχη στην αυριανή (ή μεθαυριανή) επέμβαση και γρήγορη επάνοδο  στους αγωνιστικούς χώρους.

   Ο Περικλής είναι μαχητής και ξέρουμε πως θα βγει αλώβητος από αυτή την περιπέτεια!

Για τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Στράτος Αναστασιάδης

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 9:15 π.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Αποτελέσματα εξετάσεων Μπουσινάκη �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery