Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία τα φετινά “Μιαούλεια”

Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο σε προσέλευση κόσμου, οι φετινές διήμερες εκδηλώσεις  “Μιαούλεια 2017” που διοργανώθηκαν στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου στην Τοπική Κοινότητα Φύλλων από τον Δημοτικό Οργανισμό Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Χαλκιδέων και την συμμετοχή συλλόγων και ΚΑΠΗ της περιοχής.
Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας περιελάμβανε επιμνημόσυνη δέηση στην προτομή του ήρωα Ανδρέα Μιαούλη και κατάθεση στεφάνων και στην συνέχεια χορούς και τραγούδια στην πλατεία μπροστά από το Κοινοτικό Κατάστημα.
Εκεί, στον ίδιο χώρο, οργανώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου λαϊκό γλέντι όπου έδωσαν το παρών εκατοντάδες κάτοικοι και είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν.
Σε όλους μοιράστηκαν με υποδειγματικό τρόπο μερίδες φαγητού, που διατέθηκαν από τον Δήμο Χαλκιδέων και τον  Δημοτικό Οργανισμό Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου.
Σημαντική ήταν η συνεισφορά εθελοντών της Τοπικής Κοινότητας και των Πολιτιστικών Συλλόγων Καμαρίου και Καστελίου .

Όλους αυτούς που συνέβαλαν στην οργάνωση των εκδηλώσεων ευχαρίστησε, στον σύντομο χαιρετισμό της, η Πρόεδρος του  Δημοτικoύ Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος, Λίλιαν Ζλακώνη, καθώς και τον κόσμο που κατέκλυσε τον χώρο.
Στην συνέχεια, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης αναφέρθηκε στον ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης Ανδρέα Μιαούλη και στις ενέργειες  που έχει κάνει η παρούσα Δημοτική Αρχή για την αποκατάσταση της διατηρητέας οικίας του.
Μάλιστα, κατήγγειλε την στάση 4-5 ατόμων, τα οποία την πρώτη ημέρα επιχείρησαν να αμαυρώσουν τις φετινές εκδηλώσεις θέλοντας να ακυρώσουν τις προσπάθειες που έχουν γίνει για το σπίτι του Μιαούλη, κινούμενοι προφανώς από αντιπολιτευτική διάθεση.
Ο Δήμαρχος είπε ότι στην θητεία της παρούσας Δημοτικής Αρχής ολοκληρώθηκαν η στατική και η αρχιτεκτονική μελέτη και τον Αύγουστο του 2016 υποβλήθηκαν για έγκριση στην Διεύθυνση Νεωτέρων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού.
Διευκρίνισε ότι ο Δήμος Χαλκιδέων είναι έτοιμος να δημοπρατήσει  το έργο και να το κατασκευάσει μόλις εγκριθούν οι μελέτες και φυσικά δεν φέρει καμιά ευθύνη για την καθυστέρηση στην έγκριση των μελετών.
  Γραφείο Τύπου
Δήμου Χαλκιδέων 

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 12:00 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία τα φετινά “Μιαούλεια” �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery