Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Γέφυρα στο Μέλλον : Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Σταμάτη Γκάβαλη

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΄΄ΧΑΛΚΙΔΑ – ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ΄΄
Ο Σταμάτης  Γκάβαλης, γνήσιο τέκνο της Χαλκίδας, διακρίθηκε από τα νεανικά του χρόνια, για το ήθος και την ευθυκρισία του, εκλεγόμενος για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος σε ηλικία 23 ετών, από τους νεώτερους σε ολόκληρη την Ελλάδα.
 Έχοντας ήδη πλούσια αυτοδιοικητική εμπειρία, υπήρξε συνιδρυτής και κορυφαίο στέλεχος του συνδυασμού ‘’Χαλκίδα- Γέφυρα στο Μέλλον’’. Κατά την περίοδο 2007-2010 διετέλεσε διαδοχικά, μεταξύ άλλων, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Πόεδρος Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κεντρικής Εύβοιας, Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού  Άθλησης , καθώς και της Δημοτικής Επιχείρησης ΔΕΚΕΣΑΧ Α.Ε.
         Ακολούθως διέγραψε μία ξεχωριστή και σημαντική πορεία στα δημόσια πράγματα, με επιστέγασμα την εκλογή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας και την ανάληψη της θέσης του Προέδρου της Αναπτυξιακής Εταιρίας Ευβοίας.
      Με τα οράματα και τις ρηξικέλευθες ιδέες του, ο Σταμάτης Γκάβαλης δεν έπαψε ποτέ να συμβολίζει την ανανέωση της πολιτικής, που υπερβαίνει τις ηλικίες και τα στερεότυπα, που πραγματοποιεί κατά τον Οδ. Ελύτη  «άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά».!
        Ωστόσο, ο Σταμάτης Γκάβαλης ξεχώριζε κυρίως γιατί είχε μετουσιώσει σε στάση ζωής την αξιοπρέπεια, την ευπρέπεια, την εντιμότητα και το δημοκρατικό ήθος.
        Σήμερα τα μέλη και τα στελέχη της παράταξής μας  αποχαιρετάμε έναν ανιδιοτελή συναγωνιστή, συνεπή συνεργάτη κι αυθεντικό φίλο και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του, για τον αδόκητο κι αναπάντεχο θάνατό του.
Χαλκίδα 04/09/2017
Για το γραφείο τύπου

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 4:40 μ.μ. . Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Γέφυρα στο Μέλλον : Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Σταμάτη Γκάβαλη �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery