Δίκαιο το αίτημα να ανοίξουν και πάλι τα σχολεία στην Άτταλη και τον Πούρνο του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Δίκαιο το αίτημα να ανοίξουν και πάλι τα σχολεία στην Άτταλη και τον Πούρνο του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων

Η Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Λιβανίου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Τοπικής Κοινότητας, του Οικολογικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο ΑΠΟΓΚΡΕΜΟΣ», του Δασικού Συνεταιρισμού και Του Πρώην Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Άτταλης συμμετέχοντας στην μεγάλη συγκέντρωση συζήτηση με θέμα την επαναλειτουργία τυο δημοτικού σχολείου Άτταλης. Στην συζήτηση συμμετείχαν ακόμα ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων, Γιώργος Ψαθάς καθώς και εκπρόσωπος από την Κοινότητα Πούρνος με ανάλογο αίτημα επαναλειτουργίας δημοτικού σχολείου.
Η Ζωή Λιβανίου άκουσε με προσοχή όλους τους παρευρισκόμενους και σε σχετική της παρέμβαση μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τα αιτήματα επαναλειτουργίας των σχολείων δίκαια και εύλογα. Χαρακτηριστικά σημείωσε ότι κάθε σχολείο που λειτουργεί σε αντίστοιχου μεγέθους κοινότητες είναι το κεντρικό σημείο ζωής των χωριών, συμβάλλει αποφασιστικά στην παραμονή νέων ανθρώπων στα χωριά της περιφέρειας και είναι ανάγκη να λειτουργήσουν και πάλι ιδιαίτερα σε εκείνα τα χωριά όπως είναι η Άτταλη και ο Πούρνος. Τα σχολεία που έκλεισαν οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χωρίς λογική, χωρίς σχεδιασμό και αδιαφορώντας για τις πραγματικές ανάγκες τουλάχιστον στην Εύβοια, πρέπει να ανοίξουν και πάλι το δυνατόν συντομότερα. Τα κτίρια υπάρχουν, ο αναγκαίος αριθμός μαθητών υπάρχει και η  σημερινή κυβέρνηση έχει αποδείξει την πολιτική της βούληση να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις πραγματικές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, ικανοποιώντας πλήθος άλλων δίκαιων αιτημάτων.
Το επόμενο διάστημα η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύτηκε να αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες προς το αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας και να συμπαρασταθεί στις πρωτοβουλίες που ήδη έχει αναλάβει ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων.  


*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages