"Chalkida Bridges Marathon" – Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 - Sourta-Ferta

Post Top Ad

"Chalkida Bridges Marathon" – Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Συνεχίζεται η προετοιμασία και οι δηλώσεις συμμετοχής, για την καλύτερη δυνατόν διοργάνωση του «4ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου» "Chalkida Bridges Marathon", που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 στην πόλη της Χαλκίδας, από το ΔΟΑΠΠΕΧ (Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας) τον ΣΕΓΑΣ, την Τ.Ο. Ε.Α,Σ. ΣΕΓΑΣ Αν Στερεάς & Εύβοιας ,τους σύλλογους στίβου του Δήμου Χαλκιδέων και σε συνεργασία με  τον Πανευβοϊκό Σύλλογο «ο Καλός Σαμαρείτης»
Επισημαίνουμε ότι ο αγώνας, για πρώτη φορά, έχει επίσημα ενταχθεί στο καλεντάρι και τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, ο οποίος έχει την επίβλεψη και πιστοποίηση των διαδρομών.
Δήλωσε συμμετοχή κι Εσύ!
ΤΡΕΧΩ – ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ – ΠΡΟΣΦΕΡΩ

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα και να μας καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση ότι συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη.
Οι αθλητές κάτω των 18 ετών θα τρέξουν αποκλειστικά με ευθύνη των κηδεμόνων τους, οι οποίοι προσυπογράφουν την Υπεύθυνη Δήλωση Συμμετοχής.
ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. Υπάρχει κατάλληλο σύστημα εγγραφών και ασφαλές σύστημα πληρωμής εγγραφών.
2.  Για την άρτια  οργάνωση του αγώνα οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν ως εξής:
Α. Συμπληρώνοντας την  φόρμα εγγραφής  στο  site του αγώνα www.chalkidamarathon.gr , ή πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο :
https://docs.google.com/forms/d/10naQtUkcy2grOC-mRLc_zSrTzWTfvyC0XD76YoqiUbk/edit?usp=sharing
 Η δήλωση συμμετοχής οριστικοποιείται με την προσκόμιση του αποδεικτικού πληρωμής  της καταβολής του οριζόμενου από την παρούσα αντίτιμου συμμετοχής με την αποστολή  της απόδειξης πληρωμής της συμμετοχής στο emai: chalkidamarathon@gmail.com    , όπου υποχρεωτικά θα αναγράφεται στην απόδειξη πληρωμής το ονοματεπώνυμο και το όνομα πατρός του συμμετέχοντα.
Β. Συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής στο Τμήμα άθλησης του ΔΟΑΠΠΕΧ και καταβάλλοντας το σχετικό αντίτιμο.
Γ . Για τον αγώνα των 1000 μέτρων οι συμμετέχοντες μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στους κατά περίπτωση αρμόδιους στην σχολική τους μονάδα ή έως και 1 ώρα πριν την έναρξη του αγωνίσματος που συμμετέχουν.
Δ. Με οποιοδήποτε άλλο τρόπο η Οργανωτική Επιτροπή αποφασίσει .
3. Ο αγώνας έχει κόστος συμμετοχής δέκα ευρώ (10 €), και ένα (1€) για τον παιδικό αγώνα 1 Χλμ. τα οποία θα διατεθούν στον Πανευβοϊκό Σύλλογο «ο Καλός Σαμαρείτης»,  για την αγορά ψηφιακού μαστογράφου,  που θα προσφερθεί στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χαλκίδας
4.  Η κατάθεση  του αναλογούντος ποσού θα γίνεται στους κατωτέρω τραπεζικούς λογαριασμούς:
•    Τράπεζα Πειραιώς 5166039272-885 Πανευβοϊκός Σύλλογος «ο Καλός Σαμαρείτης»
•    Τράπεζα EUROBANK 0026-0213-59-0102257975 Πανευβοϊκός Σύλλογος «ο Καλός Σαμαρείτης».
5 Ορίζεται ως καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής η Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017. Μετά την ημερομηνία αυτή οποιαδήποτε συμμετοχή δεν θα είναι αποδεκτή για την ηλεκτρονική χρονομέτρηση.
Οι εκπρόθεσμες δηλώσεις συμμετοχής θα δύναται να λάβουν μέρος στον αγώνα εκτός συναγωνισμού( δηλαδή δεν θα καταταχθούν)


*** Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισυνάπτουμε παρακάτω την οριστική Προκήρυξη του Αγώνα, καθώς και τη φόρμα της αίτησης συμμετοχής.


     ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΡΠΗΣ
ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 8-9-17 by Vagelis Moutoupas on Scribd
*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages