Eπίσκεψη δημάρχων και υπηρεσιακών στο ΚΔΑΥ στο Κορωπί - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Eπίσκεψη δημάρχων και υπηρεσιακών στο ΚΔΑΥ στο Κορωπί

Τον τρόπο λειτουργίας του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών στο Κορωπί, ιδιοκτησίας της εταιρείας WATT, είχαν την ευκαιρία να δουν αιρετοί και υπηρεσιακοί εκπρόσωποι  Δήμων της Στερεάς Ελλάδας, κατά την επίσκεψη που οργάνωσε εκεί ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων.
Πρόκειται για κέντρο δυναμικότητας 100.000 τόνων ανά έτος, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που ξεκίνησε να λειτουργεί τον Οκτώβριο του 2010 σε οικόπεδο 20.000 τ.μ. και στεγασμένο χώρο 3.000 τ.μ.
Εκ μέρους του Δήμου Χαλκιδέων στην επίσκεψη αυτή συμμετείχε ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης με υπηρεσιακούς εκπροσώπους, ο οποίος τόνισε ότι οι εκπρόσωποι από τους  Δήμους της Στερεάς Ελλάδας είχαν την ευκαιρία να δουν την λειτουργία ολοκληρωμένων υπηρεσιών που ξεκινάνε από την περισυλλογή των απορριμάτων, καταλήγουν στην ανακύκλωση και την ενεργειακή αξιοποίηση, με αποτέλεσμα να οδηγούνται στην ταφή μόνον τα υπολείμματά τους.
Σημειώνεται ότι τέτοια μονάδα διεκδικεί η Δημοτική Αρχή του Δήμου Χαλκιδέων, επιλύοντας ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα για πολλά χρόνια.
Αντίστοιχο εργοστάσιο θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται στην Θήβα, για το οποίο προ ημερών υπογράφηκε και η σχετική σύμβαση.




  Γραφείο Τύπου
Δήμου Χαλκιδέων 

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages