Tα Special Olympics Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας στην 6η AFW και το Διεθνές Air Show 2017 - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Tα Special Olympics Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας στην 6η AFW και το Διεθνές Air Show 2017

Αθλητές , προπονητές και συνοδοί από τα Special Olympics Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας θα παρακολουθήσουν από κοντά τις επίσημες δοκιμές  της 6ης  AFWκαι το Διεθνές  Air Show 2017 στη Τανάγρα.

Την Παρασκευή 15/9, η 6η Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017 προσφέρει τη δυνατότητα στους αθλητές των Special Olympics αλλά και στους συνοδούς τους να παρακολουθήσουν από κοντά τις επίσημες δοκιμές της AFW, να περιηγηθούν στους χώρους του αεροδρομίου της Τανάγρας, να παρακολουθήσουν το φαντασμαγορικό, διεθνές, Αir Show της Athens Flying Week (AFW), να γνωρίσουν από κοντά τους πιλότους, να συνομιλήσουν αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Στους αθλητές θα προσφερθούν αναμνηστικά δώρα.

Ακόμα πιο δυναμική, η 6η Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017, στέκεται αρωγός στο Σωματείο μας και με υπερηφάνεια, καλωσορίζει τους αθλητές μας στην ιπτάμενη οικογένεία της. Η 6η Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017, υπερήφανος υποστηρικτής των Special Olympics Hellas, θα προσφέρει μέρος των κερδών του για τους σκοπούς του Σωματείου.

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή μας που θα συνεργαστούμε, ακόμη μια χρονιά, με την Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show και θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κύριο Πάνο Ποδηματά και την ομάδα του για την αμέριστη στήριξη τους στην προσπάθεια των αθλητών μας.                      
. Special  Olympics  
                                                                                                                                                                            . Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages