Πρόγραμμα Επίλεκτων κολυμβητών-τριών και για την περίοδο 2017-18 - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Πρόγραμμα Επίλεκτων κολυμβητών-τριών και για την περίοδο 2017-18

Η Κ.Ο.Ε στα πλαίσια του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Κολύμβησης, υλοποιεί το πρόγραμμα Επίλεκτων κολυμβητών-τριών και για την περίοδο 2017-18, ηλικίας 12-13-14-15 ετών, γεννηθέντων τα έτη 2003-04-05-06, για ολόκληρη τη χώρα.
ΓΕΝΙΚΑ
Στον σχεδίασμά τη λειτουργία και υλοποίηση του προγράμματος συμμετέχουν οι τεχνικοί της ΚΟΕ Χούμας Χριστόδουλος. Κραουνάκης Νικόλαος, Γέμελος Νικόλαος, Τζιλιβάκης Κωνσταντίνος, Αθυμαρίτης Δημήτρης, Κοζομπόλης Βαγγέλης, Ορφανίδης Ιωάννης για τη Νότια Ελλάδα και Βούλτσος Ευάγγελος, Παπαδόπουλος Αναστάσιος για τη Βόρεια Ελλάδα. Ιδιαίτερα οι Κραουνάκης Νικόλαος και Βούλτσος Ευάγγελος έχουν αντίστοιχα την εποπτεία του προγράμματος. Επιπλέον συμμετέχουν Ομοσπονδιακοί Συνεργαζόμενοι Σωματειακοί Προπονητές, Σωματειακοί Προπονητές των κολυμβητών που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα καθώς και ειδικοί συνεργάτες της ΚΟΕ.
Για την φετινή περίοδο 2017-18 συνεχίζει να υλοποιείται στα προπονητικά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης καθώς επίσης υλοποιείται και ο ανάλογος προγραμματισμός για όλες τις Περιφέρειες της χώρας.
Οι κοινές προπονητικού περιεχομένου αυτές δραστηριότητες, πραγματοποιούνται με την ευθύνη των Ομοσπονδιακών προπονητών, των συνεργατών τους και των Τεχνικών της Ομοσπονδίας.
Οι σωματειακοί προπονητές συμμετέχουν σε όλες τις δραστηριότητες του προγράμματος, αξιολογήσεις, προπονητικές συναντήσεις και τα προπονητικά κάμπινγκ.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ 2017-2018 by Vagelis Moutoupas on Scribd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages