Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Με δύο μετάλλια επέστερψε ο Βασίλης Γραμματικός απο τους αγώνες "ΝΑΥΠΛΙΟ 2017"

Ο Βασίλης Γραμματικός αθλητής της ποδηλασίας των Special Olympics Π.Ε. Εύβοιας στους πανελλαδικούς  "ΝΑΥΠΛΙΟ 2017"  κατέκτησε  2 μετάλλια.
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πανελλαδικοί Αγώνες ποδηλασίας  των. Special Olympics στην ιστορική πόλη του Ναυπλίου . Ήταν ενταγμένοι στο επίσημο πρόγραμμα δράσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας  Αθλητισμού 2017 (EWoS) #BeActive του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού / Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ο Βασίλης Γραμματικός αθλητής της ποδηλασίας των Special Olympics Π.Ε. Εύβοιας  στους  αγώνες "ΝΑΥΠΛΙΟ " 2017 έλαβε:στο ατομικό ανδρών  1 χλμ.   Χρυσό μετάλλιο  στο ομαδικό ανδρών 5 χλμ.    Χάλκινο μετάλλιο                                                                                                     

Τον συγχαίρουμε τον ευχαριστούμε για την επιτυχία του .

Τον αθλητή μας συνόδευσε στο Ναύπλιο η κ. Μαρία Μπασούσου εθελόντρια και μέλος των S.O.Εύβοιας.
Στην ιστορική Πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο ο Πρέσβης  ε.τ. και Πρόεδρος των Special Olympics  κ. Διονύσιος Κοδέλλας  κήρυξε την έναρξη των αγώνων. Στην τελετή παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Αργολίδος , ο Περιφερειάρχης και η Αντιπεριφερειάρχης  Πελοποννήσου ,ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, ο Δήμαρχος Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ, η υπεύθυνη των σχολικών Επιτροπών του Δήμου Ναυπλιέων,  Η  εκδήλωση πλαισιώθηκε από τη  Φιλαρμονική του Δήμου και το Πολιτιστικό  Λαογραφικό Σωματείο «Μοριάς».                                          

Μετά τον όρκο των αθλητών S.O , ο αθλητής μας  Βασίλης Γραμματικός  ευχαρίστησε τους διοργανωτές  εκ μέρους των αθλητών και προσκάλεσε τον Πρόεδρο των S.O. να κηρύξει την έναρξη των αγώνων.

Κατά την διάρκεια των αγώνων μαθητές σχολείων  του Ναυπλίου όλων των βαθμίδων και του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου , γονείς καθώς και πολίτες του Ναυπλίου εμψύχωναν και επιβράβευαν τις προσπάθειες των αθλητών.
Σημαντική παρουσία η συμμετοχή των Νεαρών Αθλητών Young Athletes S.O. Ελλάς , ηλικίας 3-8 ετών, σ' αυτούς τους επίσημους αγώνες γιατί έτσι προετοιμάζεται η ένταξή τους στα επίσημα προπονητικά προγράμματα.                                                                                                                                       

    
Παράλληλα με τους Αγώνες πραγματοποιήθηκαν και μη αθλητικά προγράμματα, όπως το 2ο Special Olympics Hellas Family Health Forum, στο οποίο συμμετείχαν150 μέλη οικογενειών του Προγράμματος Οικογενειών των S.O.Η., που είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια διαδραστική συνάντηση με ειδικούς επιστήμονες, με θέμα: «Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, Υγεία και Πρόληψη».
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους  Εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες του Ε.Ε.Σ., τους  Οπλίτες από το Κέντρο Εκπαίδευσης Μηχανικού, Κριτές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, τα Μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νομού Αργολίδας, τους τεχνικούς της εταιρείας Gkrouvas Service, τους εθελοντές του Δήμου Ναυπλιέων και τους εθελοντές των S.O. H. που υποστήριξαν τη τόσο επιτυχημένη  διοργάνωση.


  
Tοπική Επιτροπή  Special Olympics                                                                                              Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας

" width="320" />

Posted by Sourta Ferta on 10:50 π.μ. . Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Με δύο μετάλλια επέστερψε ο Βασίλης Γραμματικός απο τους αγώνες "ΝΑΥΠΛΙΟ 2017" �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery