Ετήσιας αγιασμός και εγκαίνια αγωνιστικού χώρου Σχολής Ολυμπιακού - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ετήσιας αγιασμός και εγκαίνια αγωνιστικού χώρου Σχολής Ολυμπιακού

Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου έγινε  ο καθιερωμένος αγιασμός της  Α.Ε. Ληλαντίου και της σχολής ολυμπιακού Πειραιώς για την  νέα αγωνιστική χρονιά.

Παρευρέθησαν μικροί  και μεγάλοι αθλητές της σχολής, οι προπονητές τους, Δημήτρης Καλέντζης και Βαγγέλης Τόγιας, η πρόεδρος της Α.Ε. Ληλαντίου κ. Μαρία Κούτουλα ο Διευθυντής της σχολής Νίκος Ρόγκας, γονείς και εκ μέρους του Ολυμπιακού Πειραιώς  τίμησαν με την παρουσία τους ο Κυριάκος Καραταϊδης διευθυντής της Ακαδημίας Ολυμπιακού και ένας από του κορυφαίους Έλληνες παίχτες που τίμησαν επί σειρά ετών την φανέλα του Ολυμπιακού και της Εθνικής.
Τίμησαν επίσης με την παρουσία τους  ο Νάνος Βασίλης διευθυντής Δικτύου σχολών του Ολυμπιακού και ο Αντώνης Πατσούρας υπεύθυνος τύπου.


Σήμερα επίσης ήταν μια ξεχωριστή ημέρα για την σχολή καθώς έγιναν και τα εγκαίνια του νέου αγωνιστικού χώρου, που μετά από εκτεταμένες εργασίες καθ' όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, και με τα πιο σύγχρονα υλικά, τα παιδιά της σχολής θα προετοιμάζονται σε εγκαταστάσεις που θα ζήλευαν μεγάλα ποδοσφαιρικά club.


Μετά το τελετουργικό του αγιασμού σύντομο χαιρετισμό και το καλωσόρισμα απηύθυνε ο κ. Νικ. Ρόγκας και ακολούθως μίλησαν στους αθλητές της σχολής τόσο ο κ. Καραταϊδης όσο και ο κ. Νάνος.


Ακολούθησε διάλογος με τους αθλητές της σχολής και βγήκαν αναμνηστικές φωτογραφίες

Φωτογραφίες απο την εκδήλωση ΕΔΩ 








*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages