Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Ποδοσφαιρικό Τουρνουά παλαιμάχων στην μνήμη του Γιάννη Μαρίνου

Έγινε σήμερα το απόγευμα,  Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017, το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου παλαιμάχων στην μνήμη του Γιάννη Μαρίνου.

Παλιοί συμπαίκτες και φίλοι έδωσαν το παρόν, και έπαιξαν, στην μνήμη του ποδόσφαιρο, που τόσο αγάπησε  ο Γιάννης.

Εντύπωση προκάλεσε η μεγάλη απουσία συναδέλφων και φίλων του που τόσα χρόνια έζησε μαζί τους, έπαιξε στα γήπεδα και εν ζωή ήταν ένα από τα ποιο αγαπημένα παιδιά του Ευβοϊκού και όχι μόνο, ποδοσφαίρου. Οι πραγματικοί φίλοι κι αυτοί που τον αγάπησαν ήταν σήμερα στο γήπεδο, χωρίς βέβαια να εξαιρούμε αυτούς που πραγματικά είχαν καποιο που να δικαιολογεί την απουσία τους.

Σύσσωμη οι οικογένεια του Γιάννη Μαρίνου,οι γονείς τα αδέλφια και συγγενείς βρέθηκαν για μία ακόμη φορά στους χώρους που ανδρώθηκε, υπηρέτησε, και αγάπησε μέχρι την τελευταία ώρα της ζωή του ο Γιάννης.


Στο σημερινό τουρνουά  συμμετείχαν οι ομάδες παλαιμάχων του Α.Ο. Χαλκίς, ΑΕΚ Χαλκίδας, Ολυμπιακού Χαλκίδας, Α.Ο.Ν.Αρτάκης

Διαιτητής του αγώνα ο κ.Τόλης Τσολακίδης, με βοηθούς τον  κ. Μάκη Νέγρη και τον κ. Θ.Μαρίνο γιο του αείμνηστου Γιάννη Μαρίνου .


Για αυτούς που έλαμψαν με την απουσία τους σήμερα από το γήπεδο θα τους θυμίσω ότι η ζωή όλων μας είναι τόσο μικρή και απρόβλεπτη και να μην ξεχνούν αυτό που χρόνια τώρα μας καλεί μια κρητική Μαντινάδα...

" Καλοχαιρέτα τους πεζούς
  όταν καβαλικέψεις
  για να σε χαιρετούν κι αυτοί
  όταν θα ξεπεζέψεις"


Φωτογραφίες ΕΔΩ

Posted by Sourta Ferta on 9:20 μ.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Ποδοσφαιρικό Τουρνουά παλαιμάχων στην μνήμη του Γιάννη Μαρίνου �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery