Α.Ε. Ληλαντίου VS Α.Ε. Ληλαντίου 6 - 0 - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Α.Ε. Ληλαντίου VS Α.Ε. Ληλαντίου 6 - 0

Στο γήπεδο των Φύλλων Χαλκίδος έγινε σήμερα το μεσημέρι Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 ο αγώνα ς της Γ'  κατηγορίας - 2ος Όμιλος του πρωταθλήματος ΕΠΣΕ μεταξύ της Α.Ε Ληλαντίου και του Α.Ο. Πισσώνα.
Όπως πα παρατηρήσατε με το λογοπαίγνιο του τίτλου ήθελα να καταδείξω την αγωνιστική ανυπαρξία της ομάδας του Πισσώνα .
Την  ομάδα του Α.Ο.Πισσώνα έχω την τύχη να παρακολουθήσω αρκετές φορές και πάντα εξέφραζα τον θαυμασμό μου γι αυτά τα παιδιά, που πολλές φορές φορές ξεπερνώντας ακόμη και τον εαυτό τους, λόγω των επαγγελματικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν όλα τα παιδιά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, έπαιζαν καλό ποδόσφαιρο και είχα μία αξιοπρεπή εμφάνιση στο πρωτάθλημα της κατηγορίας τους.
Το σημερινό καμπανάκι ας προβληματίσει τους υπεύθυνους της ομάδας και όλοι μαζί, διοίκηση,προπονητής και παίχτες   με νηφαλιότητα και ψυχραιμία να πάρουν τα προσήκοντα μέτρα , ώστε έγκαιρα η ομάδα να ξαναβρεί τον πραγματικό της εαυτό.
Συγχαρητήρια αξίζει η νεανική ομάδα της Α.Ε Ληλαντίου που στον σημερινό αγώνα με την τεχνική τους και την αγωνιστικότητά τους έδειξαν ότι με σοβαρή δουλειά, υπομονή και επιμονή το μέλλον τους ανήκει.

Τελικό σκόρ Α.Ε Ληλαντίου - Α.Ο. Πισσώνα 6 - 0

Φωτογραφίες του αγώνα ΕΔΩ 






*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages