Σεξουαλική Κακοποίηση Παιδιών - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Σεξουαλική Κακοποίηση Παιδιών

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», με κεντρικό μήνυμα «Μένει Μυστικό», ανοίγει τον φάκελο «Σεξουαλική Κακοποίηση Παιδιών» από τις 11 Νοεμβρίου έως τις 11 Δεκεμβρίου μέσα από σειρά δράσεων ενημερώνει, συζητά, καταγράφει απόψεις και κινητοποιεί τους πολίτες.

Αναδεικνύουμε το φαινόμενο και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, τις διαστάσεις που έχει λάβει στην Ελλάδα με στόχο να κατατεθούν στους αρμόδιους θεσμικούς φορείς συγκεκριμένες και πρακτικές προτάσεις για την πρόληψη και αντιμετώπισή του.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί συναντήσεις στην Αθήνα, την Πάτρα και τη Λάρισα. Επόμενος σταθμός η Χαλκίδα!

Σας καλούμε τη Δευτέρα 27/11, στις 10:30π.μ, στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου (Λ. Χαϊνά 93, Χαλκίδα). Η συνάντηση πραγματοποιείται με την Υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου ο Πρόεδρος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κος Κώστας Γιαννόπουλος και το επιστημονικό προσωπικό θα αναλύσουν το φαινόμενο και θα ακολουθήσει κλειστή συζήτηση πάνω σε συγκεκριμένες θεματικές.

Συμμετέχοντες: Εισαγγελείς Ανηλίκων, εκπρόσωποι ΕΛ.ΑΣ, εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας, εκπρόσωποι Δικηγορικών Συλλόγων, εκπρόσωποι της Πανεπιστημιακής κοινότητας κ.α.

Την συνάντηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Σπύρος Χαριτάτος.

Η εκστρατεία θα ολοκληρωθεί στις 11 Δεκεμβρίου 2017 και ο απολογισμός αυτών καθώς και τα συμπεράσματα θα παρoυσιαστούν σε συνάντηση με την Α.Ε. Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages