Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας

Ζωή Λιβανίου: «Το Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας είναι η κληρονομιά που οφείλουμε να αφήσουμε στην πόλη μας»
Η Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Λιβανίου, εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Νίκο Βούτση, στην τελετή έναρξης του 11ου Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας.
Στον χαιρετισμό που απηύθυνε χαρακτήρισε το Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας, θεσμό για την πόλη και κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός του Νομού. Απευθυνόμενη στο σύνολο της τοπικής κοινωνίας, στους δημιουργούς και στους φορείς τους κάλεσε να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το συγκεκριμένο θεσμό καθώς όπως τόνισε «Το Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας, είναι η κληρονομιά που οφείλουμε να αφήσουμε στην πόλη. Είναι ο θεσμός που ανοίγει τις πύλες του κάθε χρόνο για να μας ταξιδέψει, να μας προβληματίσει, να μας επιτρέψει να ονειρευτούμε έναν καλύτερο κόσμο».
Η Ζωή Λιβανίου, μιλώντας για τον Μανώλη Γλέζο, στον οποίο ήταν αφιερωμένη η τελετή έναρξης του 11ου Φεστιβάλ τόνισε: «Ο Μανώλης Γλέζος έχοντας ζήσει όλες τις δύσκολες περιόδους της χώρας μας, την κατοχή, τον εμφύλιο, τη χούντα, το Πολυτεχνείο, τη μεταπολίτευση, τη σημερινή κρίση, δεν δίστασε ποτέ να είναι μπροστά σε όλους τους αγώνες της ελληνικής κοινωνίας. Μόλις την περασμένη Παρασκευή μας έδωσε ένα ακόμα μάθημα. Τίμησε τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου υψώνοντας τη γροθιά του σαν έφηβος μέσα σε καταρρακτώδη βροχή. Κίνηση συμβολική, κίνηση ουσιαστική».


Λιβανίου Ζωή
Βουλευτής Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ
Μεσσαπίων 4, Χαλκίδα, 2221024886
Σέκερη 1, Αθήνα, 2103648205
fax 2103675617
email z.livaniou@parliament.gr
Χαλκίδα, 22  Νοεμβρίου 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages