Αθλητές και αθλήτριες Special Olympics στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Αθλητές και αθλήτριες Special Olympics στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, αθλητές και αθλήτριες Special Olympics, του προγράμματος στίβου Νομού Βοιωτίας, συμμετείχαν στη μεγαλύτερη αθλητική εκδήλωση που πραγματοποιείται στη Χώρα μας, στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. με την παρουσία του προπονητή τους κ. Μιχάλη Τόλια.
Με την αποστολή των αθλητών και αθλητριών, συμμετείχαν γονείς, εθελοντές, καθώς και μαθητές και μαθήτριες του φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ, συνοδευόμενοι από τον καθηγητή τους Δημήτριο Πούλο.
Εκτός από τον αθλητή ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ο οποίος τερμάτισε στην 1η θέση των 1.200 μ., αγωνίστηκαν με αλφαβητική σειρά και οι : Ζαννιά Ζαχαρούλα-Μαρία, Ζαχαρόπουλος Δημήτρης, Ζουμάς Δημήτρης, Θηβαίος Χρήστος, Καραγιάννης Λουκάς, Κολοβός Αθανάσιος, Κόντος Λάμπρος, Λαμπίρη Μαρία, Μαργέλου Ελένη, Παπαρίζος Αναστάσιος
Η χαρά της συμμετοχής, αλλά ιδιαίτερα του τερματισμού όλων όσων αγωνίστηκαν ήταν έντονα αποτυπωμένη στο πρόσωπό τους και υποσχέθηκαν όλοι τους να είναι παρόντες και στον 36ο Μαραθώνιο Δρόμο το 2018.

Η Τοπική Επιτροπή
Special Olympics Hellas
Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας


Με την Ευγενική  Υποστήριξη του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Λιβαδειάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages