Ο κ. Ακριώτης στη συνεδρίαση της Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Εύβοιας. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ο κ. Ακριώτης στη συνεδρίαση της Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Εύβοιας.

Ο βουλευτής Εύβοιας Γιώργος Ακριώτης συμμετείχε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Προστασίας που πραγματοποιήθηκε στην Π.Ε. Εύβοιας την Παρασκευή 15-12-2017 και αφορούσε στη χειμερινή προστασία της περιόδου και στην αντιμετώπιση προβλημάτων που ενδέχεται να προκύψουν.
Στην παρέμβαση του ο Βουλευτής αναφέρθηκε στις περσινές χιονοπτώσεις και στα προβλήματα που παρουσιάστηκαν από τις πυρκαγιές οι οποίες ευτυχώς ήταν ελάχιστες, επίσης αναφέρθηκε στα μέτρα πρόληψης ενάντια στα πλημμυρικά φαινόμενα επισημαίνοντας την ανάγκη να παρθούν μέτρα στα σημεία που διαπιστώνεται πρόβλημα και σύμφωνα με τα σχέδια διαχείρισης της Ειδικής  Γραμματείας Υδάτων.
Τόνισε την ανάγκη να εκπονηθούν οι απαραίτητες μελέτες για  έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, οι οποίες θα μπορούσαν άμεσα να χρηματοδοτηθούν από το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας. Ζήτησε επίσης να έχει και ενημέρωση σχετική με το πώς προχωράνε οι οριοθετήσεις των ποταμών με βάση το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο.
Μέσα από την συζήτηση διαπιστώθηκαν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εμπλεκόμενοι φορείς της πολιτικής προστασίας και δόθηκε έμφαση στην ενίσχυση των εθελοντικών ομάδων που λειτουργούν επικουρικά.
Τέλος κοινή διαπίστωση του συντονισμού από την Πολιτική Προστασία της Π.Ε. Εύβοιας με τους αντίστοιχους υπευθύνους στους Δήμους είναι ότι η μεταξύ τους καλή συνεργασία θα δώσει το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα για την καλύτερη αντιμετώπιση διαφόρων φυσικών φαινομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages