Αγώνας για γερά νεύρα στο Κοντοδεσπότι !!!!! - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Αγώνας για γερά νεύρα στο Κοντοδεσπότι !!!!!

 ΑΕΛ -  ΑΕ ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΝΤ/ΤΙΟΥ 2-2
 ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ 3-1  ΚΑΙ
ΑΕΧ/ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ 4-1.
    
Στον πρώτο αγώνα της νέας χρονιά η ομάδα μας ήρθε ισοπαλία 2-2 με την πρωτοπόρο στον βαθμολογικό πίνακα της ομάδας της ΑΕ Θύελλα Κοντοδεσποτίου.

Ο αγώνας είχε μία άγρια ομορφιά για  όσους το παρακολούθησαν, με το τέλος του αγώνα να βρίσκει τους αθλητές των δύο ομάδων να δίνουν εκατέρωθεν συγχαρητήρια.

Η ομάδα μας προηγήθηκε με τον Παλαιολόγο στο 6΄και  στο 36΄ο Ζάνιος σε ωραία προσπάθεια μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα το σουτ πλασέ βρίσκει το κάθετο δοκάρι και στην αντεπίθεση  ο Μπίρμπας  με σουτ πλασέ  έφερε το παιχνίδι στα ίσα .

Στο 58΄η ομάδα μας με τον Παλαιολόγο έκανε το 2-1 αλλά οι πανηγυρισμοί κράτησαν λίγο αφού στο 59΄με σουτ του Γκούμα έγινε το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Α.Ε.Λ
Λεοντής Αθ., Παλαιολόγος , Παπαγεωργίου Δημ. (75΄Μαίσογλου), Ndoj Νάνος (46΄ Χαλιώτης ), Ποδαράς, Rroshi (58΄Παπασχόλης), Μάκ Κόλλιας, Κουλοχέρης,  Καρλατήρας, Ζάνιος.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει το  Σάββατο  13/1  και ώρα 15.15 στο γήπεδο Βατώντα την Ακαδ.Αρτάκης.
Την Τετάρτη 10/1 στο γήπεδο Φύλλων θα γίνει και το παιχνίδι με τον ΑΟ Έραπος Χαλκίδας που είχε αναβληθεί.

Με δύο νίκες συνέχισε η ομάδα των νέων στο αντίστοιχο πρωτάθλημα κερδίζοντας στο τέλος του 2017 εντός έδρας την ομάδα της ΑΕ Προποντίς με 3-1 με τρία γκολ του Παλαιολόγου.

Στον πρώτο αγώνα του 2018 κέρδισε εκτός  έδρας με 4-1 την ομάδα της ΑΕΧ/Έξω Παναγίτσας.
Τα γκολ της ομάδας μας σημείωσαν οι Παπαγεωργίου Κων., Παπασχόλης, Παλαιολόγος και Καρλατήρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages