Επίσκεψη στο σπίτι του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον Μύτικα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Επίσκεψη στο σπίτι του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον Μύτικα

Η ομάδα μας με  αντιπροσωπεία αθλητών της Σχολής, γονείς αλλά και την παρουσία των εκπροσώπων του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν.Ευβοίας κ.κ. Χουντάση και Σιαπλαούρα  επισκέφτηκαν το σπίτι του οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», στον Μύτικα, παραδίδοντας τρόφιμα και διάφορα αγαθά  πρώτης ανάγκης  που είχαν συγκεντρωθεί από όλες της Ομάδες και Σχολές Ποδοσφαίρου στους Αγώνες Αγάπης για τον οργανισμό «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»
που είχαν γίνει 26 έως 29/12.
Στα πλαίσια της επίσκεψης αυτής ανταλλάχτηκαν ευχές για την νέα χρονιά και ακολούθησε συζήτηση για της δράσεις του οργανισμού, αλλά και ενημέρωση για το έργο που προσφέρει.
Οι υπεύθυνοι του οργανισμού  ευχαρίστησαν τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν.Ευβοίας και τα μέλη του για την αφιλοκερδώς προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια που γίνονται οι αγώνες, αλλά και την ΑΕ Ληλαντίου, την  Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού και όλες της Ομάδες και Σχολές Ποδοσφαίρου για την βοήθειά τους.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι Ομάδες και Σχολές Ποδοσφαίρου που συμμετείχαν στου τελευταίους Αγώνες Αγάπης ήταν οι : Έξω Παναγίτσα, ΑΟ  Αγίου Λουκά, ΑΟ Αυλωναρίου,  Αθλ. Ακαδ. Ερέτριας, ΑΟΦ Λήλας Βασιλικού, ΑΣ Μεσάπειος, ΦΣ Ταμυναικός Αλιβερίου, Ερμής Λιοσίων/ΑΕΚ, Απολλωνίδες Ερέτριας, ΑΟ Αμαρυνθιακός,  Ακαδ.Δήλεσι/Ύπατο, ΑΟ Ηρακλής Ψαχνών,  ΑΟ Καστέλλα (παμπαίδων-γυναικών), Αιγέας Πετριών, Ακαδ.Ποδ.Ν.Αρτάκης,ΑΕ Ληλαντίου, Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού   και FC Acropolis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages