Καλό Ταξίδι στον Τάκη Λουκανίδη - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Καλό Ταξίδι στον Τάκη Λουκανίδη

Η Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Λιβανίου, εξέδωσε την παρακάτω δήλωση για τον θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της  Εθνικής Ελλάδος, Τάκη Λουκανίδη:

Πριν από μερικούς μήνες, τον Απρίλιο του 2017, βρεθήκαμε με τον Τάκη Λουκανίδη, στο γραφείο του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, προκειμένου να εξετάσουμε τις δυνατότητες  δημιουργίας στην περιοχή του Δήμου Μεσσαπίων – Διρφύων στο «φαράγγι Αγάλης» ενός Αθλητικού και Πολιτιστικού Κέντρου Πολλαπλής Χρηστικότητας.

Ο Τάκης Λουκανίδης, στα 80 του έδειχνε καθημερινά την αγάπη του και το πάθος του για τον αθλητισμό. Ένας από τους μεγαλύτερους και πιο ολοκληρωμένους ποδοσφαιριστές της Ελλάδας, ένας από τους πολλούς θρύλους που έπαιζαν για την φανέλα, για την χαρά του ποδοσφαίρου. Ήθος, εντιμότητα, ειλικρινής διάθεση προσφοράς στον αθλητισμό και στην κοινωνία χαρακτήρισαν τη ζωή του.

Εύχομαι να ακολουθήσουν το παράδειγμά του όσο το δυνατόν περισσότεροι. Εύχομαι από καρδιάς καλό ταξίδι στον μεγάλο αυτό αθλητή, στον μεγάλο αυτό άνθρωπο. Συλλυπητήρια στους οικείους του.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages