Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Δίνεται ξανά σε χρήση το Κολυμβητήριο Χαλκίδας

Μετά τις επισκευές σε καίρια σημεία του μηχανολογικού και υδραυλικού εξοπλισμού, δίνεται ξανά σε χρήση, αύριο Τρίτη 16 Ιανουαρίου το Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας.
Παρέμεινε κλειστό από τις 10 Δεκεμβρίου 2017, αφού κρίθηκε απαραίτητο να γίνουν επισκευές για την καλύτερη λειτουργία του μηχανολογικού εξοπλισμού, αλλά και για τον ευπρεπισμό κοινόχρηστων χώρων.
Συγκεκριμένα:
- Επισκευάστηκαν 5 αντλίες ανακυκλοφορίας νερού της μικρής και μεγάλης πισίνας.
- Καθαρίστηκαν και συντηρήθηκαν οι 4 λέβητες και καυστήρες.

    Επισκευάστηκαν οι αντλίες λυμάτων και οι αντλίες υπερχείλισης νερού της μεγάλης πισίνας
    Επισκευάστηκα οι σωλήνες ύδρευσης, όπου υπήρχαν διαρροές
    Αντικαταστάθηκαν οι μηχανισμοί στις μπαταρίες των μπάνιων και έγινε εξωραϊσμός στους χώρους των αποδυτηρίων και όπου αλλού απαιτείτο
    Έγινε καθαρισμός της μεγάλης πισίνας.
Στο μεταξύ προχωρά και η διαδικασία από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την ενεργειακή αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου. Συγκεκριμένα, εγκρίθηκαν τα τεύχη δημοπράτησης του έργου, συνολικής προβλεπόμενης δαπάνης 400.000 € με ΦΠΑ.
Επιπλέον από τον Δήμο Χαλκιδέων γίνονται ενέργειες προς την εταιρεία Φυσικού Αερίου για να φτάσει ο αγωγός μέχρι το Κολυμβητήριο.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, στόχος είναι το Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας να λειτουργεί με κανόνες υγιεινής και ασφάλειας για αθλούμενους και προπονητές. Επίσης ανέφερε ότι γίνονται όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για την ενεργειακή αναβάθμιση, που θα σημαίνει μικρότερο κόστος στη λειτουργία του και ανοικτό περισσότερες ώρες.


   Γραφείο Τύπου
  Δήμου Χαλκιδέων

Posted by Sourta Ferta on 2:40 μ.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

1 σχόλια for � Δίνεται ξανά σε χρήση το Κολυμβητήριο Χαλκίδας �

  1. Η κοροϊδία καλά κρατεί! Το κολυμβητήριο έκλεισε σύμφωνα με το δήμο για 20 ημέρες για να συνδεθεί με το φυσικό αέριο, και 2 μήνες μετά μας λένε ότι αλλάξανε 5 βρύσες!!Αίσχος για μία ακόμα φορά είστε μόνο για τα πανηγύρια και τα καρναβάλια!

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery